Boris komt zaterdag 30 juni naar openluchttheater Cabrio met 'Keep the funk alive'.
Boris komt zaterdag 30 juni naar openluchttheater Cabrio met 'Keep the funk alive'. Boris/Radar Agency

Boris met zijn nieuwe sound

29 juni 2018 om 06:40 lokaal

SOEST Boris Titulaer, Idols winnaar in 2004, komt op zaterdag 30 juni met nieuwe sound naar Soest. 'Keep the funk alive' is de naam van zijn nieuwe show die hij ten gehore zal brengen in openluchttheater Cabrio. Het management en Cabrio beloven een funky avond, waarbij de zanger met zijn soulstem en zijn band het theater zijn grondvesten zal laten schudden.

Boris zal nummers van zijn nieuwste EP ten gehore brengen. Het is een album dat in eigen beheer werd uitgebracht, mogelijk gemaakt door een crowdfunding actie van zijn fans. De liedjes komen rechtstreeks uit zijn hart; ontboezemingen van een eerlijke artiest, die zijn hele ziel en zaligheid in zijn songs én zijn zang legt.

ECHTE SOUL Boris was veertien jaar geleden winnaar van het TV-programma Idols. De Limburgse jongen bleek echte soul te hebben. Deze winst leverde hem een platencontract op. Sindsdien veranderde zowel zijn uiterlijk als de muziek. Daarna toerde hij door heel Europa waarna het een poosje stil werd. Dankzij zijn fans is Boris sinds 2017 weer helemaal terug en toert hij weer door het land. Boris trad zondag nog op een festival in Breda op en is deze zomer te zien en te horen in onder meer Bergen op Zoom en Dordrecht.

NIEUWE NUMMERS Maar eerst doet Boris Soest aan met een concert in Cabrio. In 'Keep the funk alive' zullen vooral ook zijn nieuwe nummers te horen zijn. Enkele voorbeelden: All Night, Funk Still My Religion, Monster Groove, She's On Fire en Paradise. Boris wordt begeleid door zijn band.

OP TIJD Cabrio gaat voor het concert op zaterdag om 19.30 open. Het concert begint om 20.30 uur. Omdat er geen plaatsen kunnen worden gerealiseerd, adviseren de vrijwilligers van Cabrio om op tijd te komen, zeker als men een plekje vooraan wil bemachtigen. Een toegangsbewijs kost 25,50 euro.

VOORVERKOOP In de voorverkoop zijn kaarten verkrijgbaar bij Bruna en Primera Zuid of via www.cabriosoest.nl. Op die site is ook meer info te vinden. Op openluchttheatersoest.nl is al een voorproefje te krijgen van het concert van Boris.

advertentie
advertentie