Afbeelding
Ton van Zoeren

Hees veste houdt geen stand tegen effectief Bunnik

17 juni 2018 om 12:30 Sport/sport

SOEST Ruim 600 toeschouwers kwamen zaterdag naar het sportpark van Bunnik om te zien hoe Hees het seizoen succesvol kwam afsluiten. Het werd echter een drama, want de Soesters werden op een 4-1 nederlaag getrakteerd door een effectief Bunnik.

Ton van Zoeren

NERVEUS Hees begon nerveus. Toch had de ploeg van coach Harold Valkenburg in de openingsfase afstand kunnen nemen. Maar nadat Marvin Snijders, Dennis Schaap en Yesse Smuders hadden verzaakt om de score te openen, was het de gastheer die de regie overnam. De defensie van Hees kraakte en het was wachten op de eerste tegentreffer. Doch Yesse Smulders dacht daar anders over en opende verrassend de score: 0-1. Bunnik stelde direct orde op zaken en zorgde dat de thee met een 1-1 stand genuttigd kon worden.

ONTMANTELD Vlak na de onderbreking had Schaap tot tweemaal toe de kans om Hees weer op voorsprong te zetten. Daarna was het de thuisclub die de lakens uitdeelden. In een tijdsbestek van tien minuten werd de veste van Hees totaal ontmanteld. De 4-1 eindstand op het scorebord deed pijn aan de ogen bij alles wat roodwit was. Hees krijgt nog een herkansing. Op dinsdag 19 juni ontvangt het Flamingo'64, aanvang 20:00 uur Bij winst speelt het zaterdag 23 juni uit tegen de winnaar van de andere poule, aanvang 14:00 uur.

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie