Skip je winterdip: Energy Movement organiseert eerste 5 daags online festival

5 januari 2022 om 13:10 Lokaal Deel je nieuws

Soest, 05-01-202  De winterdip treft jaarlijks vele Nederlanders. U heeft daarom vast al aan uzelf of uw omgeving gemerkt dat er lusteloosheid heerst. Hoe krijgt men nou meer energie om de grijze dagen door te komen? Energy Movement lanceert het eerste gratis 5 daags online festival om de winterdip te verslaan.

Weinig licht, veel zin om te slapen, somberheid en constant zin om ongezond te eten. Klinkt dit herkenbaar? U bent niet de enige. Wanneer er buiten minder daglicht is maakt ons lichaam automatisch meer melatonine aan. Dat heeft effect op uw gesteldheid, de zogeheten winterdip. Men belandt vaak in een vicieuze cirkel van veel slapen, veel eten, weinig bewegen en somber voelen. 

Rivas stelt om de winterdip te verslaan dat onder andere beweging van groot belang is. Ondernemers koppel Lotte Sukel en Alex Malone kunnen zich hier in vinden en zijn daarom het online platform Energy Movement gestart. 

Gratis online festival
Energy Movement is een online platform om Nederlanders op een duurzame manier in beweging te krijgen. Nu 1,5 jaar en meer dan 1000 enthousiaste deelnemers verder, gaan Sukel en Malone door met de volgende stap: een gratis online festival. 

Van 10 tot 15 januari gaat iedereen die zich heeft aangemeld vroeg uit de veren om stap een van Energy Movement te ervaren. In de middag kan er geluisterd worden naar sprekers zoals transformatiecoach Merel van de Wouden. In de avond leer je een aantal belangrijke ontspanningsoefeningen voor meer energie de volgende dag. 

Waarom werkt het?
“Samen is hierin het antwoord. Jezelf motiveren is lastig zonder stok achter de deur, maar wanneer je het samen doet kan dit een enorme boost zijn op je motivatie.” Legt Malone uit. Dit is ook bewezen door Zweeds onderzoeksinstituut PLOS. Zij hebben onder 1000 respondenten onderzocht dat een doel samen behalen tot het beste resultaat leidt.

Over Energy Movement? 
Ondernemers koppel Lotte Sukel en Rory Malone weten als geen ander om samen in beweging te blijven en elkaar te motiveren. Met hun deelnemers staan ze dagelijks om 6 uur op en beoefenen ze de drie bouwstenen van hun filosofie: bewegen, ademhalen en mediteren, met als effect meer energie van binnenuit.

Mee doen met het online gratis online festival van 10 tot 15 januari? Inschrijven kan hier: ‘Raise Your Energy Festival’

advertentie
advertentie