Afbeelding
Stichting Balans

Afhaalbuffet van buurtrestaurant Soesterberg weer op 23 december

12 december 2021 om 11:00 Maatschappelijk

SOESTERBERG In het buurtrestaurant Soesterberg van Stichting Balans wordt volgende week weer gekookt. De koks Randa, Jeffrey en Linda bereiden dan op vrijwillige basis Syrische gerechten.

Die kunnen op donderdag 23 december worden afgehaald bij De Plantage aan de Smitsweg 311. In verband met corona is het Internationaal Eetbuffet immers weer een afhaalbuffet.

BESTELLING Wie wil proeven van de Syrische gerechten kan tot en met maandag 20 december de bestelling doen. ,,Het liefst per WhatsApp”, zegt Zoulikha Seddiki van Balans. Zij is bereikbaar op 06-57552129.

De afhaalmaaltijd kost zes euro per persoon. Ophalen kan op donderdag 23 december, tussen 17.00 en 18.00 uur, bij OC De Drie Eiken aan het Dorpsplein 18. Bij het afrekenen geniet bij Balkans de voorkeur voor contactloos pinnen.

OPHALEN EN BETALEN De kosten zijn 6 euro per persoon. Dit kunt u bij het ophalen afrekenen (bij voorkeur contactloos pinnen). De afhaalmaaltijd kunt ophalen op donderdag 23 december van 17:00 tot 18:00 uur in De Drie Eiken in Soesterberg.

Voor vragen kan contact worden opgenomen met Zoulikha Seddiki, zij is ook bereikbaar per e-mail: z.seddiki@stichtingbalans.nl.. Meer informatie over de activiteiten van Balans is te vinden op www.stichtingbalans.nl/agenda.

advertentie
advertentie