Afbeelding
Screenshot

Soester Courant in actie voor Serious Request

8 december 2021 om 10:06 Maatschappelijk

SOEST/AMERSFOORT 3FM Serious Request zamelt dit jaar van 18 tot en met 24 december vanuit de Nieuwe Stad in Amersfoort geld in voor het Wereld Natuur Fonds. Daar draagt de redactie van BDU Media, uitgever van De Stad Amersfoort en ook de Soester Courant, graag haar steentje aan bij. Tijdens en in de week voorafgaand gaan onze medewerkers in Amersfoort op pad om bij bedrijven een ‘heitje voor een karweitje’ te doen en daarmee zoveel mogelijk geld op te halen voor Serious Request. 

Daarnaast vragen we anderen om ook te doneren en dat kan nu al. Help jij ons mee om een mooi bedrag op te halen voor het Wereld Natuur Fonds? Doneer dan via stadamersfoort.nl/pagina/seriousrequest, of scan de QR-code bij dit bericht. Het volledige bedrag dat aan donaties binnenkomt, gaat naar Serious Request. Alvast bedankt voor je steun en bijdrage! 

ACTIES Ook blijft de Soester Courant graag op de hoogte van acties die lezers wellicht gaan ondernemen. Vertel meer over je actie via de knop Deel je nieuws op onze website en hopelijk kunnen wij helpen met extra publiciteit.


Scan de code en maak een bedrag over voor het WNF Foto: BDU Media

advertentie
advertentie