Peter Beijer overhandigt het eerste boek aan Loes Jak. Man Bert Revier (links), mede-auteur Lex Bergers en vormgeefster Erica Heykoop zijn ook van de partij.
Peter Beijer overhandigt het eerste boek aan Loes Jak. Man Bert Revier (links), mede-auteur Lex Bergers en vormgeefster Erica Heykoop zijn ook van de partij. Jan Frommink

Loes Jak ontvangt eerste boek Iconiche Bedrijven deel 2

30 november 2021 om 22:58 Lokaal Deel je nieuws

SOEST - Ook dit jaar konden de schrijvers/uitgevers geen boekpresentatie organiseren. Toch was er een speciaal moment bij de doop van het boek over de Iconische Bedrijven deel 2. Loes Jak, voormalig winkelier uit de wijk Soestdijk, ontving het eerste exemplaar. 

Lex Bergers en Peter Beijer, schrijvers en uitgevers van het boek over de Soester Iconische Bedrijven deel 2 hadden Loes Jak uitgekozen als ontvanger voor het eerste boek. Beijer vertelde in zijn toespraak aan Loes en haar man Bert Revier: ,,In Loes zien wij een waardig vertegenwoordiger van de Soester middenstand uit de jaren 60 tot en met 80. Juist die middenstand krijgt in ons boek veel ruimte.”

De vader van Loes, melkboer Martinus Jak, siert de cover van het boek dat in de Soester boekwinkels te verkrijgen is. De officiele aftrap van Soester Iconische Bedrijven deel 2 werd gevierd met een smakelijke traktatie, namelijk: Lange Soesters. Lex Bergers: ,,Ook de Lange Soester heeft een plekje gekregen in het boek. Uiteraard in het hoofdstuk over de historie van Banketbakker Verkley.”

Het boek Soester Iconische Bedrijven kost € 24,95 en is ook te bestellen via de website van Uitgeverij Peles: www.uitgeverijpeles.nl 

Het boek is te verkrijgen bij de Soester boekhandels en via de website van de uitgeverij.
advertentie
advertentie