Afbeelding
Photo by Ron Szalata on Unsplash

Vriendenweekend in een huisje in Limburg: 5 tips!

18 november 2021 om 08:57 Partnercontent

Met je vrienden een weekend weg staat garant voor heel veel gezelligheid. Een weekend weg in een vakantiehuis Nederland biedt heel veel mogelijkheden. Wat dacht je van een gezellig verblijf in het altijd mooie Limburg? Vanuit je huisje Limburg ga je volop genieten van alles wat deze prachtige provincie te bieden heeft. Hoe haal je het meeste uit jouw verblijf in een huisje in Limburg? Hier lees je 5 tips!

1: Ontdek de mooiste vakantiehuizen

In Limburg vind je heel veel vakantiehuizen voor alle gezelschappen. Of je nu met zijn vieren bent, met zijn zessen of achten: er is voor ieder wat wils. Je boekt jouw vakantiehuis 8 personen dan ook heel gemakkelijk en snel online. Met een ruim vakantiehuis kun je nog meer genieten van je weekend weg. Met de ruime keuze uit honderden vakantiehuizen zit er altijd wel iets bij dat helemaal naar jullie wens is. Kies je voor een afgelegen huisje in de natuur of wil je het liefst nabij een stad verblijven? De keuze is aan jou!

2: Kies voor luxe in Limburg

Het is heel gemakkelijk om een luxe vakantie te regelen voor jouw weekendje weg met vrienden. Zo kun je kiezen voor een groot huis met extra veel ruimte, maar ben je ook in de gelegenheid om een villa of luxe appartement te boeken met een zwembad of sauna. Wat dacht je van een vakantiehuis in Limburg met een jacuzzi? Na een dagje fietsen of een andere activiteit kun je hier heerlijk ontspannen. Dat is de waarde van een luxe vakantiewoning in Limburg. 

3: Bezoek de gezelligste steden

Wanneer je een verblijf in Limburg boekt, is het zeker aan te raden om de leukste steden in de omgeving te gaan ontdekken. Een bezoek aan de stad Maastricht mag natuurlijk niet ontbreken. Hier wandel je door het centrum, strijk je neer op het Vrijthof en eet je een Limburgse vlaai op een van de gezellige terrassen. Maar ook Valkenburg is een absolute aanrader om te bezoeken. Meer richting het noorden zijn ook Sittard en Roermond leuk om te gaan ontdekken. 

4: Beleef unieke bezienswaardigheden

Limburg heeft een aantal unieke bezienswaardigheden die je tijdens je verblijf zeker niet mag missen. Wat dacht je van een bezoek aan de Grotten van Valkenburg of Fort Sint Pieter? Een bezoek aan Nationaal Park de Maasduinen is ook een aanrader, evenals een stadswandeling door Maastricht. 

5: Ervaar de leukste activiteiten

Voor een actief vriendenweekend is Limburg de ideale locatie! Hier kun je niet alleen fietsen en wandelen, maar ook mountainbiken, varen, watersport op de Maasplassen en nog veel meer. Ontdek het Nationaal Jenevermuseum, eet een Limburgse vlaai of bezoek een van de wijngaarden in het Heuvelland. Er zijn genoeg activiteiten te beleven tijdens je vriendenweekend in Limburg!

advertentie
advertentie