Team De Duinkikkers / NK estafette 2021
Team De Duinkikkers / NK estafette 2021 De Duinkikkers

Uitstekende prestaties voor Duinkikkers op NK estafette!

15 november 2021 om 08:52 Sport Deel je nieuws

Afgelopen zondag vertrokken twee teams van De Duinkikkers In alle vroegte naar Rotterdam. In de havenstad stond de NK estafette op het programma. Conform de coronamaatregelen was dit grote toernooi elaas zonder publiek, maar met officials Dagmar van Ebbenhorst Tengbergen en Saskia op den Velde en coaches Robin Roskam en Sven van Zanten langs de badrand ter ondersteuning van de ploeg.

In het sterke deelnemersveld lieten alle tien deelnemede estafettezwemmers van De Duinkikkers zich opnieuw van hun beste kant zien. Desondanks hadden niet alle estafettes het gewenste resultaat, maar de inzet en teamspirit was bij ieder teamlid weer zichtbaar.

De jongens junioren 2 (Abel op den Velde, Chris de Jong, Koen van Leeuwenkamp en Luuk Roskam) eindigden op de veertiende plaats van Nederland, terwijl de meisjes junioren 4 (Angela Whitney, Emma Schalken, Jacinthe van Ebbenhorst Tengbergen, Noortje op den Velde, Rhodee van den Ham en Senna Boogmans) naar de zeventiende plaats zwommen. Chris en Jacinthe zwommen als startzwemmer nog naar mooie PR’s op respectievelijk de 50 vrij en 100 rug!

advertentie
advertentie