John van Loen heeft straks vier seizoenen aan het roer gestaan bij VVZ'49.
John van Loen heeft straks vier seizoenen aan het roer gestaan bij VVZ'49. Ton van Zoeren

John van Loen stopt na dit seizoen bij VVZ’49

10 november 2021 om 18:30 Voetbal

SOEST John van Loen houdt het volgend jaar na vier seizoen voor gezien bij VVZ’49. De ex-prof zegt dat zijn werkzaamheden voor de Voetbalschool teveel tijd gaan vergen om ook voldoende aandacht aan de selectie van VVZ’49 te geven.

,,Na dit seizoen nog vaker en langer in het buitenland verblijven voor mijn andere werkzaamheden en daardoor is het niet mogelijk om volledige focus op VVZ’49 te houden”, zegt de trainer. ,,Ik heb dit een paar weken geleden kenbaar gemaakt aan de groep en het bestuur. Het is wel jammer, want ik heb het nog steeds enorm naar mijn zin bij VVZ’49 al is het dit seizoen natuurlijk lastig presteren met de vele blessures.”

John is een fantastische trainer en past perfect bij onze club

JAMMER Voorzitter Aart Bosman vindt het ook jammer dat John niet door kan gaan. ,,John is een fantastische trainer en past perfect bij onze club, maar zijn andere werk slokt teveel tijd op, dus is dit een realistische beslissing en daarom stopt na dit seizoen helaas de samenwerking.”

EIGEN SPELERS VVZ’49 gaat nu op zoek naar nieuwe trainer die past bij het huidige beleid om vooral spelers vanuit de eigen gelederen een kans te geven in het eerste elftal en op die manier weer wat moois op te bouwen. ,,We zullen verder gaan op de ingeslagen weg van vorig seizoen, dit zal misschien niet gelijk tot fantastische prestaties leiden, maar er komt een zeer talentvolle groep aan en die willen wij de ruimte geven om zich te ontwikkelen” blikt voorzitter Bosman vooruit.

advertentie
advertentie