Gerben de Radder (r) serveert tegen Jos van de Horst (REGA)
Gerben de Radder (r) serveert tegen Jos van de Horst (REGA) Foto: Mark Immerzeel

De Radder houdt TTV Overhees op koers

7 november 2021 om 19:59 Sport Deel je nieuws

Kopman Gerben de Radder van TTV Overhees heeft zijn draai in de tafeltenniscompetitie gevonden: hij won al zijn 10 laatste wedstrijden en houdt de Soesters op koers voor handhaving in de 2e klasse.

De kersverse vader liet in het begin van het seizoen een paar steken vallen, maar bewijst de laatste weken zijn meerwaarde voor Overhees, dat niet gewend is in de 2e klasse te spelen, maar met de Eemnesser in de gelederen het komende seizoen opnieuw aanspraak lijkt te kunnen maken op een plek op dat niveau.

Overhees speelde in korte tijd twee keer tegen REGA 3 en na het gelijkspel in de thuiswedstrijd wisten de Soesters uit met 4-6 te winnen van de Nijkerkers. Naast de drie overwinningen van De Radder en zijn winst in de dubbel met Mark Immerzeel, pakte Immerzeel ook solo een punt en zorgde invaller Leo van der Horst voor een verrassing door ook een partij te winnen. In de thuiswedstrijd deze week tegen Almeerspin 4 zorgde De Radder zelfs voor alle punten van Overhees. Want naast zijn drie overwinningen viel er weinig te vieren: Jan Muntz had niet zijn avond en ook invaller Frank Weijers kwam duidelijk tekort in het met 3-7 verloren duel.

Desondanks staat Overhees keurig derde en met nog maar twee wedstrijden voor de boeg ligt handhaving in de 2e klasse voor het grijpen. Het zou een knappe prestatie zijn in een seizoen waarin de Soesters Ruben Immerzeel moeten missen.

advertentie
advertentie