De vrijwilligers van de Peters Baan kunnen nog wat helpende handen gebruiken.
De vrijwilligers van de Peters Baan kunnen nog wat helpende handen gebruiken. Peters Baan

Peters Baan start voorverkoop abonnementen

25 oktober 2021 om 08:40 Activiteiten

SOEST Vrijwilligers van de Peters Baan hebben de afgelopen maanden niet stilgezeten en hopen dat Koning Winter hen vorstelijk zal belonen. Het is de bedoeling dat straks het onder water gezette weiland verandert in een ijsbaan zodat Soest weer veel schaatsplezier kan beleven.

De voorverkoop van de abonnementen van de ijsvereniging is begonnen. Wie nu inschrijft, krijgt een seizoenskaart tegen gereduceerd tarief: 7,00 euro (t/m 14 jaar 4,00 euro). Na 1 december kost een abonnement het dubbele.

Wie nu een abonnement besteld, kan dat komen ophalen op woensdag 24 november (19.00-21.00 uur) of zaterdag 27 november (10.00-13.00 uur) on het clubgebouw naast de ijsbaan aan de Eemweg en contant (gepast) of per pin afrekenen.

Ook mensen die pas op het laatste moment besluiten in de voorverkoop een seizoenskaart aan te schaffen, kunnen beide afhaaldagen nog terecht bij de Peters Baan. Het abonnement wordt dan ter plekke aangemaakt. Een abonnement bestellen kan via de website www.petersbaan.nl. Hier zijn alle informatie en het formulier te vinden dat kan worden gedownload en ingevuld worden gemaild naar mail@petersbaan.nl.

De ijsvereniging is op zoek naar bestuursleden en vrijwilligers die tijdens openingsuren op de baan willen helpen. Ook gediplomeerde EHBO’ers zijn nodig. Belangstellenden kunnen mailen naar mail@petersbaan.nl of op de afhaaldagen een van de vrijwilligers aanspreken.

De ijsbaan kon vorig jaar gedurende drie dagen open. Vanwege corona moest dan toen volgens afwijkende regels, zoals een tijdslot. Zo konden er toch nog 500 mensen per dag schaatsen op de baan in de polder.

advertentie
advertentie