Afbeelding
Pixabay

Yourlease/Eemland scoort geen punten in de Lichtstad

17 oktober 2021 om 08:50 Overig

SOEST De mannen van Yourlease/Eemland zijn er niet in geslaagd om na de winst op Aristos van vorige week opnieuw punten te scoren. In Eindhoven was na een desastreuse start thuisploeg PSV de mannen van trainer/coach Arjans Schneiders met 33 – 23 de baas. Na zeven minuten spelen spraken de cijfers op het scorebord boekdelen over de slechte start: 7 – 0.

De blauw-zwarten gingen met veel energie in de achtervolging. Bij rust bedroeg de marge nog zes doelpunten (16 – 10). De start van de tweede helft was van een ander kaliber dan de start van de eerste helft van het combiteam van AutoSmeeing/BDC en LHV. Binnen no-time kwam de ploeg door vier treffers van Tim Zwart en één van Nicky Egbers op een marge van één (16 – 15). De thuisploeg stelde snel orde op zaken met een kwintet aan treffers (21 – 15). Deze klap kwamen de gasten niet meer te boven.

Zaterdag aanstaande is er een nieuwe kans om punten te scoren. Dan komt Klaverblad/Oliveo uit Pijnacker op bezoek in Sporthal Buiningpark in Leusden.

Scores: Tim Zwart 5, Jack Schneiders 5, Stefan Casteleijn 5, Jordy Mertens 3, Thomas Visser 3, Nicky Egbers en Walter van de Hoef 1.