Het Ondernemerscongres kan weer 'fysiek´ plaatsvinden.
Het Ondernemerscongres kan weer 'fysiek´ plaatsvinden. Jaap van den Broek

Ondernemerscongres Soest-Soesterberg: Over ‘Stip op de horizon’

14 oktober 2021 om 08:42 Zakelijk

SOEST/SOESTERBERG Het bedrijfsleven van Soest en Soesterberg kan zich weer fysiek ontmoeten op het Ondernemerscongres. Dat wordt gehouden op woensdag 27 oktober in Kontakt der Kontinenten.

‘Stip op de horizon’ heeft het congres meegekregen als titel. Dat was ook het thema voor een pitchvideo die bedrijven konden (laten) maken en inzenden. De winnaar wordt volgende week bekend gemaakt.

De zakelijke bijeenkomst aan de Amersfoortsestraat begint om 18.45 uur met een inloop. Presentator Robbert Meeder en wethouder Liesa van Aalst verrichten de aftrap voor het plenaire gedeelte.

KRAPTE Tijdens het congres wordt een tafelgesprek gehouden. Daarin gaat het over de huidige krapte op de arbeidsmarkt, waarmee veel werkgevers te maken hebben, en cybersecurity een toenemend probleem in de digitale (zaken)wereld. De gasten in dit tafelgesprek zijn Mirjam van de Kemp (Werk Service Punt), Jos Spruyt (Transportbedrijf Ben Becker), Robert van Asch (Consignium) en Erwin Faber (Districon).

Er is tijdens het ondernemerscongres ook tijd en gelegenheid voor amusement. Daarvoor zijn de Fountainheads ingehuurd, twee heren die zichzelf omschrijven als trendverkenners, innovatieversneller die de zaal graag in de fik steken.

Zakenmensen kunnen zich tot dinsdag 26 oktober inschrijven voor het Ondernemerscongres in Soesterberg: www.ondernemersavondsoest.nl.

advertentie
advertentie