Cocon Wonen trakteert bewoners
Cocon Wonen trakteert bewoners L. Beijleveld

50 jaar Cocon Wonen

4 oktober 2021 om 16:29 Lokaal Deel je nieuws

De circa 500 bewoners van Cocon Wonen zijn door de jarige seniorenhuisvester getrakteerd. Op donderdag 30 september trok het team van Cocon Wonen de drie woongebouwen langs om alle bewoners te verblijden met een bloemetje en een extra attentie. De extra attentie bleek een velletje postzegels te zijn, met daarop een afbeelding van het eigen woongebouw.

Muziek kan op zo’n feestelijk dag niet ontbreken. In Honsbergen en De Vijverhof  

klonk accordeonmuziek van Karin Brons. In De Drie Eiken zorgde poptroubadour Arnoud Kas voor een vrolijke noot. Het bracht menig bewoner aan het dansen.  

In 1971 werd de Stichting Bouwactiviteiten in de bejaardensector opgericht.  

Vijftig jaar later is de naam gewijzigd in Cocon Wonen, wordt er nieuwbouw ontwikkelt op het Orlando terrein en is het streven naar energiezuinige woningen.  

Een bewoner:

Hiermee wil ik u hartelijk danken voor de aangename verrassing van vanmorgen. Ik hoorde orgelmuziek op de gang en dacht: hoe komen ze nou met een orgel hier op de gang, maar het bleek een mevrouw met accordeon, die voortreffelijk orgelmuziek speelde.

Ook het plantje kwam goed van pas. De postzegels met logo van Cocon ook heel leuk.

Daarbij en passant kennisgemaakt met de nieuwe directeur, Dick Mol. Alles bij elkaar een heel leuke onderbreking van de dag. Bedankt hiervoor.

Het jubileum werd gecombineerd met 1 oktober de dag van de ouderen. Het jaarlijkse bloemetje werd mede mogelijk gemaakt door Tuincentrum ‘ t Vaarderhoogt

advertentie
advertentie