Scene uit de animatiefilm De Apen Prins, vrijdag 1 oktober in Filmhuis Artishock.
Scene uit de animatiefilm De Apen Prins, vrijdag 1 oktober in Filmhuis Artishock. Periscoop Film

Jeugdfilm in Filmhuis Artishock Soest: De Apen Prins

29 september 2021 om 14:45 Film

SOEST In Filmhuis Artishock is het vrijdag 1 oktober tijd voor de maandelijkse jeugdfilm. Dit keer wordt de Apen Prins op het witte doek geprojecteerd. Alleen kinderen kunnen de voorstelling bijwonen.

Tom is als baby te vondeling gelegd en groeit op bij professor Abervrach en Elizabeth, twee slimme, rebelse wetenschappers. Zij wonen op het eiland Nioukos bij een prachtige, vreemde stad, waar iedereen gelooft dat zij de enige bewoners op aarde zijn. Op een dag spoelt de oude apenprins Laurent aan op het strand. Het is een ander soort aap en daar hebben Toms verzorgers interesse in.

Over de film zelf is meer informatie te vinden in het activiteitenoverzicht op deze pagina en op www.artishock-soest.nl. Daarop staat ook het Covid 19 protocol. De voorstelling begint om 16.00 uur en is alleen toegankelijk voor kinderen.

Vanaf 15.30 uur is de kassa aan de Steenhoffstraat 46a geopend. Een kaartje voor deze kleurrijke animatiefilm kost 6,00 euro, inclusief een glaasje limonade. Kijkwijzer: 6 jaar.

advertentie
advertentie