Op het menu staat onder andere de krapte op de arbeidsmarkt.
Op het menu staat onder andere de krapte op de arbeidsmarkt. Soester Zakenkring

Lunch Soester Zakenkring over ‘schaarste aan personeel’

23 september 2021 om 13:48 Overig

SOEST De arbeidsmarkt heeft te kampen met schaarste aan personeel. Dit actuele thema is daarom onderwerp van gesprek tijdens een lunch van de Soester Zakenkring.

Die vindt plaats op donderdag 14 oktober in de molenaarskamer van De Windhond, van 12.00 tot 14.00 uur. In veel branches hebben werkgevers moeite om (voldoende) personeel te vinden. De verwachting is dat het te kort aan medewerkers voor bepaalde functies alleen maar zal toenemen in de komende jaren. Reden voor de Soester Zakenkring om dit onderwerp tijdens een lunch aan te snijden.

 Dat zal gaan gebeuren aan de hand van een aantal stellingen en vragen die aan de lunchende ondernemers (en andere belangstellenden) zullen worden voorgelegd als inhoudelijk supplement aan de maaltijd. Er is een panel dat wordt samengesteld uit HR-specialisten en mensen van bedrijven (leden van de Soester Zakenkring) waar dit probleem nu al een rol speelt. Zij zullen reageren op de stellingen en vragen en uiteraard kunnen de aanwezigen inhaken in de discussie.

AANMELDEN De ontvangst voor de zakenlunch is op 14 oktober vanaf 12.00 uur. Om 12.30 uur start het programma. Aanmelden kan nog tot en met maandag 11 oktober via www.soesterzakenkring.nl/aanmelden/761

advertentie
advertentie