Afbeelding
Anouschka Canters

Herfstmarkt op Boerderij Het Gagelgat in Soest op 25 september

20 september 2021 om 19:30 Activiteiten

SOEST 35 kramen vol lekkernijen en/of veelal zelfgemaakte duurzame producten staan zaterdag 25 september opgesteld bij Boerderij Het Gagelgat. Aan de Birkstraat wordt tussen 11.00 en 16.00 uur de Herfstmarkt gehouden.

Normaal gesproken vindt ieder jaar op Tweede Pinksterdag een Lentemarkt plaats op Het Gagelgat. Vanwege de coronamaatregelen kon deze markt vorig en dit jaar niet doorgaan. Stichting De Paardenkamp, organisator van de markt, heeft daarom besloten om dit jaar een Herfstmarkt te houden met een vergelijkbare opzet.

Van kinderkleding en -schoenen tot schilderijen en sieraden; bij de verschillende kramen zijn allerlei bijzondere spullen te koop en kunnen oude ambachten worden bekeken. Kinderen kunnen luisteren naar de bijenverhalen van de imker en zich laten schminken.

Voor natuurliefhebbers geeft IVN bij de poel achter de boerderij lezingen over de insecten die daar leven. Bij Theehuis Het Oude Paard, dat naast de boerderij gevestigd is, kan men terecht voor een hapje en drankje.

advertentie
advertentie