Youp van 't Hek doet tijdens zijn afscheidstournee ook Theater Idea aan.
Youp van 't Hek doet tijdens zijn afscheidstournee ook Theater Idea aan. Bob Bronshoff

Extra kaarten bij Theater Idea Soest

9 september 2021 om 19:30 Podiumkunsten

SOEST Voor veel voorstellingen in Theater Idea Soest zijn extra kaarten beschikbaar, omdat er met het testen voor toegang meer mensen in de zaal mogen. Theater Idea maakt dit seizoen zolang de overheid dit voorschrijft, gebruik van de coronatest app.

Door de theaterbezoekers te vragen naar een coronabewijs kunnen weer meer mensen de voorstelling bezoeken en kan het publiek genieten van een avond uit met een van zijn favoriete artiesten.

YOUP Theater Idea start met een gevarieerd programma in het nieuwe seizoen. Het seizoen start met Alex Ploeg. Youp van ‘t Hek doet zijn laatste ronde langs de theaters en komt natuurlijk ook weer in Theater Idea. Daniel Boissevain speelt een bijzondere toneelvoorstelling en Stefano Keizers, Javier Guzman, Dorine Wiersma en Martine Sandifort zorgen voor een hilarische theateravond.

MUZIEK Ook is er veel muziek, zoals Alexander Broussard & 003 met muziek van Billy Joel, Mart Hillen met prachtige gitaarmuziek en Philippe Elan met Franse chansons. Floris Kortie & Vera Kooper laten in hun voorstelling Beethoven herleven. Voor kinderen zijn er bijzondere voorstellingen zoals Romeo en Julia, Deze ridder zegt Nee en een muzikale reis met Jerritza Toney. Het is een greep uit de vele voorstellingen die dit seizoen te zien zijn.

Meer hierover is te lezen op de website van Idea, ideacultuur.nl/theater

Martine Sandifort.
advertentie
advertentie