Veel belangstelling voor presentatie Eemsnoer-gids
Veel belangstelling voor presentatie Eemsnoer-gids Peter Beijer

Nieuwe gids Ontdek het Eemsnoer gepresenteerd

28 mei 2018 om 23:59 lokaal Deel je nieuws

SOEST- Vorige week werd de presentatie van de nieuwe uitgave van het boekje 'Ontdek het Eemsnoer' gepresenteerd tijdens een live radiouitzending van Radio Golfbreker in Museum Soest. 

Veel gasten kwamen tijdens de twee uur durende live uitzending aan het woord. Zij werden geïnterviewd door Roelof Meijer (tevens voorzitter van het Eemsnoer-bestuur).

De Baarnse burgemeester Mark Roëll mocht het eerste exemplaar van de uitgebreide Eemsnoergids in ontvangst nemen. Samensteller Hans van der Heide overhandigde hem het boekje met daarin veel aandacht voor grote en kleine bezienswaardigheden en evenementen die in de Eemgemeenten Amersfoort, Soest, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Emnes en Huizen te vinden en te doen zijn.

Coördinator Lex Bergers maakte de drie genomineerden voor de Eemsnoer Award bekend. Michel Schoonderbeek (Nieuwe Stad en Raboes), het Waterschap Vallei en Veluwe en De Fietsboot (Eemlijn) maken kans op de Eemsnoer Award. De prijs zal in september worden uitgereikt aan de persoon of organisatie die in de brede zin van het woord van grote waarde is voor de verbinding van de organisaties en plaatsen die aan de Eem liggen.  
 

advertentie
advertentie