Afbeelding
Jaap van den Broek

FitStart begint bij AV Pijnenburg in Soest

28 augustus 2021 om 13:00 Atletiek

SOEST FitStart is een programma voor mensen die op een verantwoorde wijze in hun eigen tempo willen hardlopen. AV Pijnenburg begint op 8 september weer met deze sportieve cursus.

Gediplomeerde trainers begeleiden de groep gedurende twintig lessen (twee per week). De trainingen worden stap voor stap opgebouwd zodat de deelnemers na tien weken in hun eigen tempo twintig minuten kunnen hardlopen.

De eerste les van FitStart is op woensdag 8 september. Daarna zijner twee trainingen per week, op zaterdagochtend en op woensdagavond, in een groep van beginnende lopers. Tijdens deze trainingen wordt gewerkt aan een betere conditie, meer kracht, snelheid en looptechniek.

GECERTIFICEERD De trainers van AV Pijnenburg zijn allemaal gecertificeerd door de Atletiekunie. Ze besteden veel aandacht aan de juiste oefeningen voor het versterken van de spieren, de juiste loop- en lichaamshouding en het voorkomen van blessures. De trainers zorgen ervoor dat iedereen op zijn eigen niveau traint.

Deelname aan de FitStart kost (eenmalig) 50 euro per persoon. Daarvoor krijgt men twintig trainingen van deskundige trainers. De laatste training is op woensdag 17 november. Daarna bestaat de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief bij AV Pijnenburg te blijven trainen. Meer informatie hierover krijgen de deelnemers tijdens de FitStart.

Alle informatie is te vinden op www.avpijnenburg.nl waar men zich ook eenvoudig  kan inschrijven.

advertentie
advertentie