Monkey Moves
Monkey Moves Sebastiaan

Apeleuke multisportlessen van Monkey Moves nu ook in Soest!

26 augustus 2021 om 13:33 Sport Deel je nieuws

Na een aantal jaren met succes actief te zijn in de regio’s Amersfoort, Utrecht, Leusden en Zeist komt Monkey Moves eindelijk ook met aanbod naar Soest!

Monkey Moves is een mutisportclub voor apekoppies van 1,5-9 jaar waar het plezier in bewegen wordt meegegeven, waar gewerkt wordt aan een breed motorische ontwikkeling en waarbij toegewerkt wordt naar het kunnen maken van een juiste sportkeuze.

Bij Monkey Moves leer je van wel 11 verschillende sporten in 1 seizoen, wordt altijd lekker veel geklommen en geklauterd en is er altijd gezellige muziek aanwezig.

Monkey Moves is in eerste instantie elke donderdag te vinden in Soest. Ben je nieuwsgierig? Meld je dan aan voor GRATIS proefles!

Vanaf 9 september starten onze ouder-kind lessen voor apekoppies van 1,5-4 jaar in sporthal Beukendal ?? https://monkeymoves.com/leslocaties/amersfoort/sporthal-beukendal-soest/

Vanaf 30 september starten de multisportlessen voor apekoppies van 4-9 jaar in sportzaal Willaert ?? https://monkeymoves.com/leslocaties/amersfoort/sportzaal-willaert-soest/

advertentie
advertentie