Afbeelding
Letselschade

Vijf voordelen van een goede letselschadejurist

10 augustus 2021 om 13:15 Partnercontent

Een ongeval kan iedereen overkomen. We hopen het natuurlijk niet, maar bij een ongeval kunt u letselschade oplopen. Maar wat is dat precies, letselschade? Het is de schade die u lijdt als gevolg van een ongeval. Er kunnen lichamelijke klachten ontstaan die tijdelijk of soms permanent zijn.

Als u dit overkomt, dan kunt u een letselschadeclaim indienen. U stelt de tegenpartij dan aansprakelijk voor uw letselschade. Een goede letselschadejurist kan hierbij helpen en weet precies wat er moet gebeuren. In dit artikel geven we de vijf voordelen van een goede letselschadejurist.

Wat zijn vijf voordelen van een letselschadejurist?

  • U bespaart een hoop tijd, frustratie en moeite. Want laten we eerlijk zijn, hoe vaak doorloopt u dergelijke procedures? Het is beter om dit aan letselschade specialisten over te laten, die weten immers wat ze doen en hebben veel ervaring op dit gebied. Verder heeft u dan alle tijd en ruimte om u te focussen op uw herstel.
  • Berekenen van de hoogte van een schadevergoeding blijft specialistisch werk. Er bestaan verborgen schadeposten die weleens vergeten kunnen worden. De juristen van JBL&G zijn echter op de hoogte van alle ontwikkelingen in de letselschadewereld en weten welke schadeposten geclaimd kunnen worden.
  • Onderhandelen met een verzekeraar, hierbij is de expertise van een letselschadejurist onmisbaar. Een verzekeraar zal altijd zijn best doen om u akkoord te laten gaan met het (te lage) voorstel van de verzekeringsmaatschappij. Met een goede jurist aan uw zijde, zal het moeilijker worden voor de verzekeraar om u onder druk te zetten.
  • Bewaken van de verjaringstermijn. Aan het verhalen van letselschade zit een verjaringstermijn. Dit is per type ongeval verschillend. Een goede letselschadejurist zal de verjaringstermijn bewaken en zorgen dat de aansprakelijkheid op tijd is geregeld.
  • Het maximale uit de claim halen. Als u een van de juristen van JBL&G inschakelt, dan weet u zeker dat uw persoonlijke jurist het maximale uit uw claim zal halen. Uw jurist zal zich altijd tot het uiterste inspannen om een zo hoog mogelijk bedrag te claimen.

Schakel bij letselschade een goede jurist in

We hebben hier vijf verschillende voordelen behandeld, maar dit is nog maar het begin van de vele voordelen die een letselschadejurist met zich meebrengt. Met een goede letselschadejurist, weet u zeker dat u op een persoonlijke, vakkundige en efficiënte manier wordt bijgestaan. Dus bent u betrokken geweest bij een ongeval en is hieruit letselschade ontstaan? Twijfel dan niet, betrek er een goede jurist van JBL&G bij.

Bereken uw letselschade

Er kan al snel een indicatie worden gegeven van de hoogte van uw schadevergoeding. Dit kan in de meeste gevallen al eenvoudig via een test op de website. Zo komt u direct te weten hoeveel schade u minimaal kunt claimen.

Schakel een goede jurist in voor het berekenen van uw letselschade en het indienen van de schadeclaim. Zo weet u zeker dat alles goed wordt geregeld en dat u zich volledig bezig kunt houden met uw herstel. Wacht daarom niet te lang bij letselschade, maar schakel direct de hulp van een expert in. Dit kan in de meeste gevallen eenvoudig via de website. De specialisten van Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht kunnen u ook direct een reële inschatting geven van de hoogte van uw schadevergoeding. 

advertentie
advertentie