Soester finalisten Miss Teen of Utrecht, Demy en Kyara Balk, gaan viral

20 mei 2018 om 19:49 lokaal Deel je nieuws

Soest, zondag 20 mei - Nog precies 1 week te gaan voor de grote finale voor Miss Teen of Utrecht 2018. 

De Soester (tweeling)zusjes Demy en Kyara Balk (16) mogen de afgelopen week niet beklagen over de grote aandacht van de media; Q-Music, NPO radio 2 ( Gijs Staverman ), Radio538 ( Evers staat op ), RTV Utrecht, Soester Courant, halve pagina Algemeen Dagblad, RTL Editie NL en zelfs over de grens gaan de meiden viral: Nieuwsblad, de grootste krant van België. 

De afgelopen weken hebben de Soester meiden zich intensief voorbereid op de spannende finale die zondag 27 mei tussen 19:30 en 23:00 uur zal plaatsvinden in Theater de Lampegiet te Veenendaal. De voorbereidingen bestond uit fotoshoots, catwalktrainingen, bootcamp, en danslessen.

Aan de verkiezing is ook een goed doel verbonden; de LINDA.foundation. Deze organisatie is door Linda de Mol opgericht om gezinnen die het financieel zwaar hebben een steuntje in de rug te geven door het verstrekken van cadeaubonnen. Alle finalisten hebben ieder een eigen doel gesteld om een zo hoog mogelijk bedrag binnen te halen en uw donatie is dan ook nog steeds van harte welkom! Doneren kan via een bericht op de Facebookpagina van Demy en Kyara Balk.

Een ander beroep doen de dames aan u; wanneer u wilt dat uw knappe plaatsgenoten meer kans maken om gekroond te worden tot Miss Teen of Utrecht 2018 en vervolgens kunnen meestrijden om de titel Miss Teen of the Netherlands 2018 dan kunt u daar uw steentje aan bijdragen door te stemmen. Het totaal aantal stemmen zal namelijk voor 20% meetellen in het eindoordeel van de jury. Stemmen naar door te SMS-en naar 3010: Poll Utrecht Demy en te SMS-en naar 3010: Poll Utrecht Kyara

Er zijn nog een beperkt aantal tickets voor de finale beschikbaar. Deze kunt u bestellen door een bericht via Facebook te sturen naar de dames.

advertentie
advertentie