Dirigent Linda Caminita en muzikaal begeleider Giovanni Caminita
Dirigent Linda Caminita en muzikaal begeleider Giovanni Caminita Popkoor Allround 2.0

Soesterbergs popkoor zoekt nieuwe leden

21 juli 2021 om 09:00 Podiumkunsten

SOESTERBERG Na de zomervakantie begint het Popkoor Allround 2.0 aan een nieuw avontuur. Samen met dirigent Linda Caminita en muzikaal begeleider Giovanni Caminita, die hun muziekkoffer vol ervaring hebben opgedaan bij onder andere zangtalent Marco Borsato, zal het Soesterbergs popkoor de toonladder nog hoger gaan leggen. ,,Elk half jaar organiseren we een geweldig concert met veel publiek en prachtige locaties.’’ Het popkoor zoekt daarbij nieuwe leden. 

De leden van Allround zeggen reuze veel zin te hebben in een nieuw seizoen. Na de stop vanwege corona wil het popkoor na de zomervakantie weer doorgaan. Daarnaast zijn ze op zoek naar nieuwe leden, omdat een aantal leden zijn gestopt vanwege corona. 

 ,,Het koor repeteert om de week op woensdagavond van 20.00 tot 21.30. We starten met twee introductieavonden op maandag 30 en op dinsdag 31 augustus. De aanvang start om 19.30. Voor informatie, bel Marijke van de Kuijlen 06-10119739 of mail naar: info@popkoorallround2-0.nl. Meer informatie is te vinden op de website.

advertentie
advertentie