Isabelle en Bram ontspannen in hun droomkeuken. ,,Wij zijn zeer tevreden en gaan de komende jaren volop genieten van deze heerlijke woonkeuken."
Isabelle en Bram ontspannen in hun droomkeuken. ,,Wij zijn zeer tevreden en gaan de komende jaren volop genieten van deze heerlijke woonkeuken." Peter Beijer

Droomkeuken dankzij Soester keukenspecialist Tijn

29 juni 2021 om 19:30 Zakelijk

SOEST Als het aan diverse specialisten had gelegen hadden Bram en Isabelle Remmerswaal nooit de droomkeuken gekregen waar ze inmiddels zo van genieten. ,,Wat wij wilden, een overkragend blad, zouden we bij niemand voor elkaar krijgen, werd ons gezegd. Gelukkig was Tijn er ook!”

Als ontspanning en geluk een gezicht mogen krijgen dan kunnen Bram en Isabelle zeker auditie doen. Het duo zit prinsheerlijk aan het keukeneiland dat onderdeel is van de smaakvol ingerichte keuken in modieuze zwart-witte kleuren.

LIVING ,,Dit is onze living geworden”, vertelt een stralende Isabelle. ,,Precies zoals wij het in gedachten hadden. De keuken en de woonkamer vormen een geheel. Zoals je ziet heeft het eiland een inductiekookplaat met ingebouwd afzuigsysteem. Dus als de een het eten bereidt kan de ander er gewoon bij zitten.”

Bram en Isabelle zijn niet over één nacht ijs gegaan. Bram: ,,We hadden een basisplan liggen waarmee we naar verschillende aanbieders zijn gegaan. Wat we bij de meeste ‘specialisten’ aantroffen waren vooral moeilijke gezichten. Onze plannen, waarbij wij onder meer een breed keukenblad wilden, waren onhaalbaar, niet uitvoerbaar en we kregen letterlijk te horen: dat krijg je bij niemand voor elkaar.”

OPLOSSINGEN Het Baarnse stel zocht advies bij Tijn van der Grift van Keukenspecialist Soest en hij ging direct meedenken. ,,Wat een verademing was dat”, blikt Isabelle terug. ,,Wij hadden een plan en we vonden eindelijk iemand die niet problemen zag maar oplossingen bedacht. Met een frame kon het overkragen aangepakt worden. Tijn dacht volop mee, was ook kritisch naar ons toe en hij dwong ons om actief mee te denken.”

Ook na de installatie kwam hij bij ons op visite om het resultaat te bekijken en wilde hij van ons weten of we tevreden zijn

Bram: ,,Hij zette ons in de showroom en vroeg aan ons hoe wij normaliter de vaatwasser uitruimen. Hij bekeek de looproutes en hij stuurde ons naar een vestiging elders in het land om het keukenblad met de mooie aders die wij in gedachten hadden zelf te bekijken. We kregen een 3D-uitdraai waar we op realistische wijze konden zien hoe onze keuken onderdeel zou worden van ons huis. Tijn is een man van de details. Ook nadat de keuken was geïnstalleerd kwam hij bij ons op visite om het resultaat te bekijken en hij wilde van ons weten of wij tevreden zijn.”

FLEXIBEL Isabelle geeft toe dat zij en Bram niet de meest makkelijke klanten voor Tijn en zijn team waren. ,,Op het laatste moment wilden wij toch nog wat zaken veranderen. Maar de mensen van Keukenspecialist bleven flexibel en behulpzaam. Ze hebben echt hard voor ons gewerkt en dat tegen een zeer redelijke prijs. Wij zijn zeer tevreden en gaan de komende jaren volop genieten van deze heerlijke woonkeuken.”

SPECIFIEKE WENSEN Tijn van der Grift is blij dat Bram en Isabelle tevreden zijn over het eindresultaat. ,,Wij hebben het graag voor hun gedaan. Zij hadden specifieke wensen en voor ons is het een uitdaging om dat te realiseren wat zij als hun droomkeuken zien. Bij ons draait het om de klanten. Onze adviseurs ontwerpen samen met u een keuken die bij uw wensen past en waar u jarenlang van zult genieten.”

Door Peter Beijer

De keuken is geheel naar wens van Bram en Isabelle samengesteld.
Specialist Tijn van der Grift zag geen problemen, maar verzon creatieve oplossingen.
advertentie
advertentie