Afbeelding
Hilde Sneep

Electroworld van der Meulen: ‘Wij adviseren ook graag bij de klant thuis’

30 juni 2021 om 15:45 Zakelijk

BAARN Ramon van der Meulen is 27 jaar werkzaam in de elektronica. ,,Ik heb een elektronische achtergrond en kreeg mijn opleiding aan de MTS. Mijn ervaring deed ik op in een vergelijkbare winkel in Leusden. Ik startte als monteur. Heb van alles gedaan; van reparatie van wasmachines tot het monteren van televisies. Ik ben drie jaar filiaalleider geweest en in 2004 werd ik franchisenemer van deze mooie Electroworld in Baarn. We hebben twee locaties: aan de Brinkstraat 29 en aan de overkant de afdeling met keuken- en inbouwapparatuur.”

,,Ondanks en dankzij de corona hebben wij het druk”, vertelt Ramon. ,,We zijn een aantal maanden dicht geweest, maar online waren en zijn wij uitstekend bereikbaar. Onze klanten hebben ons weten te vinden via deze kanalen en zo kon onze dienstverlening doorgaan. Wat heeft de coronacrisis ons geleerd? Dat de klant advies aan huis enorm waardeert Wij komen graag adviseren op de plek zelf. Bijvoorbeeld voor het inrichten van een thuiswerkplek, de nieuwe keuken of de wifi. Dat zijn de ‘learnings’ van deze periode.”

,,Elelctroworld focust zich in Nederland op het lokale ondernemerschap. Juist omdat wij een lokale onderneming zijn willen wij een afgestemd advies geven. Het feit dat wij al zeventien jaar op deze plek gevestigd zijn , werken met een team van vaste medewerkers en sindsdien onafgebroken zijn gegroeid zegt genoeg. ik ken deze regio, het dorp en de bewoners, zij waarderen service en kwaliteit enorm. Vertrouwen krijg je door oprecht persoonlijk contact. Want de technologie mag dan nog zo mooi zijn, je hebt er echt pas iets aan wanneer het advies goed is en wanneer je de zekerheid hebt dat je altijd terecht kan bij een vakman.”

Electroworld van der Meulen
Brinkstraat 29 Baarn

advertentie
advertentie