Afbeelding
Telefoon hoesje

Zo kies je het juiste hoesje voor je telefoon én jezelf

28 juni 2021 om 12:58 Partnercontent

Zoveel mensen, zoveel wensen – en tien keer zoveel verschillende telefoonhoesjes. Wie op zoek gaat naar een nieuw hoesje om hun trouwe smartphone te beschermen, kan gemakkelijk overweldigd raken door de overvloed aan keuze.

Je zoekt op Samsung s20 FE hoesje  wat specifiek genoeg lijkt – maar ziet uiteindelijk alsnog honderden hoesjes. Het resultaat? Je kiest uiteindelijk na lang dubben een hoesje dat er vooral leuk uitziet, of gewoon de simpelste, en bent redelijk tevreden.

Maar dat kan beter! Door je van tevoren even te verdiepen in wat voor type hoesje het best past bij jouw gebruikersvoorkeuren, wordt het vele malen makkelijker om een selectie te maken. Laten we even niet kijken naar specifieke Samsung Galaxy S20 hoesjes, iPhone 12 of Huawei P40 hoesjes, slangenprintjes, afbeeldingen, kleuren en materiaal, maar ons verdiepen in de verschillende modellen en wanneer deze handig zijn.

Hoesje met koord

Dit is een relatief nieuw type telefoonhoesje, en we snappen maar al te goed waarom het op de markt is gebracht. We lopen continu met onze telefoon in onze handen, maar soms wil je hem even snel aan de kant leggen. In plaats van frutselen met je broekzak, hem ongemakkelijk tussen je elleboog en zij klemmen of de klassieker – we’ve all been there – hem even proberen tussen je tanden te klemmen: ga voor een hoesje met een koord. Dat hang je om je nek of schouder, zodat je je telefoon zomaar los kunt laten, zonder dat ‘ie in tien stukken valt.

Hoesjes met een flipcover

Loop jij altijd pasjes in je telefoonhoesje te proppen – terwijl het daar niet voor gemaakt is? Of vis je regelmatig je telefoon uit je tas en zie je weer een nieuwe kras van je sleutelbos? Dan is het hoog tijd voor een hoesje met een flipcover. Daarmee bescherm je je pasjes, en je scherm.

Shockproof

Wil je extra voorzichtig zijn? Ga dan voor een shockproof telefoonhoesje dat je smartphone tegen vallen en vaak zelfs stof beschermt. Deze houden zowel de achterkant van je telefoon heel, als de voorkant: ze zijn vaak wel wat dikker.

De keuze is reuze

Er zijn veel meer hoesjes te krijgen dan de simpele backcover telefoonhoesjes. Daar is overigens niks mis mee, maar om zeker te weten dat je je geld goed investeert, denk altijd even na over wat je echt zoekt – naast bescherming.

advertentie
advertentie