Quinten Rijken (links) ontvangt de felicitaties. Zijn Tiny House is nu kantoor.
Quinten Rijken (links) ontvangt de felicitaties. Zijn Tiny House is nu kantoor. Eigen foto

Quinten Rijkend maakt winnend ontwerpt Tiny House

28 juni 2021 om 11:30 Overig

SOEST/BAARN Bij Nijhof Baarn is het winnende ontwerp van de Tiny House-ontwerpwedstrijd opgeleverd. Het creatieve brein achter dit winnende ontwerp is Quinten Rijken uit Soest.

Deze 18-jarige student Bouwkunde aan het MBO in Hilversum kwam als winnaar uit de bus. De Baarnse woonwinkel heeft deze ontwerpwedstrijd, voor het exterieur van een Tiny House, gehouden met de Flevo Timmerfabriek uit Almere. Uit de meer dan honderd inzendingen werd het ontwerp van de jeugdige inwoner uit Soest gekozen.

TINY OFFICE Het Tiny House werd met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk in z’n geheel vervaardigd in de Flevo Timmerfabriek in Almere. Vervolgers werd het bouwwerk, gemaakt van hout uit de regio, naar Baarn vervoerd en de showroom ingereden. Daarna werd het interieur van het Tiny House door de stylisten van Nijhof ingericht als kantoorruimte. Oftewel; een Tiny Office.

Het Tiny House annex Tiny Office is vanaf nu te bezichtigen in woonwarenhuis Nijhof. Uiteraard is het ook te koop. Een bijkomstigheid is dat een gedeelte van de opbrengst wordt geschonken aan het Wereld Natuur Fonds.

advertentie
advertentie