Afbeelding
www.peterwerkman.nl

Helder in Huizen, aandacht met vrouwelijke intuïtie

10 juni 2021 om 08:00 Zakelijk

SOEST De entree bij Helder in Huizen brengt je direct in contact met Olga en Christa, de twee makelaars. Helder in Huizen is onder meer gevestigd aan de Kerkstraat 84A in Soest. ,,Goed luisteren en aandacht geven, dat is belangrijk in de rol van makelaar”, vertelt Christa. ,,Niet alleen luisteren om antwoord te geven, maar ook om erachter te komen wat de klant werkelijk wil.” 

Olga en Christa zijn NVM-makelaar/taxateur en hebben veel ervaring in het vak. ,,Elf jaar geleden zijn wij in regio Midden-Nederland gestart. Wij kennen en herkennen de huizenmarkt en zijn vooral actief in Amersfoort-Vathorst en Soest”, zegt Christa. ,,Zelf woon ik al meer dan tien jaar in Vathorst. Ik ben dus goed bekend met het werkgebied.” 

KORTE LIJNEN ,,Wij hebben nauw en intensief contact met makelaars, notarissen en bankiers. Korte lijnen door een persoonlijk contact zorgt voor een efficiënte en effectieve dienstverlening. Dat merken onze klanten en dat waarderen zij. Noem het een benadering met vrouwelijke intuïtie.”

,,Onze kracht in deze markt is een doortastende frisse blik die het verschil maakt. Wij merken dat onze benadering gewaardeerd wordt. De positieve reviews van onze klanten bevestigen de waardering dat we altijd een stap extra zetten bij aan- en verkoop van een woning. Wij denken mee en leven ons in bij een van de belangrijkste emotionele beslissingen in iemands leven. Door onze liefde voor het vak en de jarenlange kennis en ervaring houden wij het voor onze klant.”

EERLIJK VERHAAL ,,Waar wij van houden? Een eerlijk verhaal, transparantie, geen bla, bla. Dat werkt, want via de mond-tot-mondreclame weet men ons te vinden. Voor ons is ons vak geen werk. Het is echt iets wat wij gewoon ontzettend graag doen!” 

Christa heeft voor huizenverkopers een mooie zomerse actie bedacht. ,,Iedereen die in de maanden juni en juli zijn huis bij ons in de verkoop plaatst, ontvangt van ons een tegoedbon ter waarde van 50 euro, waarmee op een terras naar keuze genoten en geproost kan worden op een succesvolle verkoop.”

Helder in Huizen
Kerkstraat 84A Soest
033 - 2048999

advertentie
advertentie