Afbeelding
Eigen foto

Anne-Christien: ‘Hizi Hair is voor persoonlijke aandacht’

9 juni 2021 om 19:35 Zakelijk

SOEST/BAARN ‘Be Amazing Today... But First Coffee.’ De entree bij kapsalon HiZi Hair aan de Baarnse Brinkstraat 4 is gastvrij. Op een comfortabele driezitter mag je, onder het genot van een kopje verse bonenkoffie, je verheugen op bijvoorbeeld een knipbeurt met wasmassage, verzorging en relaxen in een massagestoel.

 Anne-Christien van Beekhuizen is de eigenaar van de salon in Baarn (tien stoelen) en in Soest (zeven stoelen) aan de Van Weedestraat 235. ,,Daarnaast heb ik ook nog een Hizi Hair in Castricum”, vertelt zij. 

PERSOONLIJKE AANDACHT HiZi staat voor ‘Hij/Zij’. De kappersketen, met 67 salons in Nederland, is een fameuze naam in de kappersbranche.,,Hizi Hair staat bekend als een transparante dienstverlener. De klant weet precies waar hij of zij aan toe is. Wanneer jij een bezoek brengt aan de kapper dan verwacht je persoonlijke aandacht voor een eerlijke, vooraf afgesproken prijs. Bij Hizi Hair krijg je dat ook.” 

ADVIES Anne-Christien leidt ons door de salon en wijst naar een klant die, zichtbaar relaxend, door twee kapsters tegelijk wordt geholpen. ,,Intensieve kleurbehandeling”, legt Anne-Christien uit. ,,Wij zijn kleurexperts en werken met goede, professionele producten van de gerenommeerde merken L’Oréal pro en Kérastase. Voor ons zijn de wensen en behoeften van onze klanten leidend, maar uiteraard geven wij ook graag een passend advies. Onze haarstylisten en kleurexperts hebben een grote passie voor het vak. Daarom zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trends, technieken en behandelingen.”

HiZi Hair
Brinkstraat 4 Baarn
Van Weedestraat 235 Soest
Boek je afspraak online in op www.hizihair.nl

advertentie
advertentie