Samen met haar team zet Krista een kleurrijke vingerafdruk op grafisch werk
Samen met haar team zet Krista een kleurrijke vingerafdruk op grafisch werk Marjolijn Lamme

Creatieve Krista zorgt voor kleurrijke vingerafdruk

9 juni 2021 om 14:05 Zakelijk

BAARN/SOEST Zet je voelsprieten uit wanneer je in Het Pakhuis in Baarn komt. Op de tweede verdieping huist een ‘kraamkamer van creativiteit’. Welkom bij Krista Peeters Design. Samen met haar team zet zij een kleurrijke vingerafdruk op grafisch werk. Nieuwstraat 5-B6, dat gedeeld wordt met Repro Baarn, is hét adres voor drukwerk en online ontwerp, (sociale) concepten en particulier werk. 

Krista is het voorbeeld van een bruisend inspirerend persoon. Vol ideeën die via haar creativiteit een uitweg zoeken. Begonnen in het sociaal domein, zit daar ook haar specialisme. Mooie projecten bedenken en maken waar mensen iets aan hebben. Krista toont direct een voorbeeld van haar veelzijdigheid: ,,Kijk mijn boek ‘Dagboek voor de Mantelzorger’, daar ben ik echt trots op!”. Het boek is een briljant hulpmiddel om overzicht en structuur te houden in de zorg die je verleent als mantelzorger. ,,Ook maken wij nu de ‘Jaarkalender voor de Mantelzorger’. Die komt in september uit.”

SOCIALE MEDIA ,,Voor ‘Dat Voelt Goed Baarn’ mogen wij in alle vakanties sociale-media-campagnes bedenken en uitwerken. De opdrachten zijn op B.SlimBaarn.nl terug te vinden zodat kinderen, eventueel samen met hun ouders, deze opdrachten in de vakantie kunnen uitvoeren. Wij bedenken de opdrachten, ontwerpen de berichten, filmpjes en zetten alles online.”

SOCIALE ONDERWERPEN Vanuit veelzijdigheid en creativiteit is Krista nooit bang om de kar te trekken bij vernieuwing. Het sociale domein is daarbij altijd in de buurt. Sociale onderwerpen worden in de spotlights gebracht. Krista is ook projectleider van ‘Een tegen Eenzaamheid Baarn’. Ze legt uit: ,,Eenzaamheid op de Baarnse kaart zetten, ondernemers, sociaal professionals, inwoners met elkaar verbinden is fantastisch om te doen. Ook hier horen creatieve ideeën bij: gelukskaartjes, bierviltjesactie en een mooie uitzending van de eerste digitale coalitie van Nederland.” 

Ik kan voor elk onderwerp wel iets creatiefs bedenken, zodat mensen meegenomen worden

BEWUSTWORDING Het sociale domein komt tot uiting in het door haar bedachte schoolproject ‘Leskisten’. Een voorbeeld uit Leskisten is om kinderen met een speelse en toegankelijke les bewust te maken van de risico’s van suikerhoudende drankjes. Die bewustwording wordt met de juiste informatie op heldere wijze verstrekt. ,,Eigenlijk kan ik voor elk onderwerp of thema wel iets creatiefs bedenken zodat mensen het snappen, meegenomen worden en de informatie op een andere manier binnenkomt.”

HUISSTIJL Naast deze prachtige sociale projecten staat het team van ‘Krista Peeters Design’ klaar om startende en gevestigde bedrijven te begeleiden naar een uniek en perfect passende huisstijl. ,,Onze veelzijdigheid is er voor iedere organisatie die op een eigentijdse manier wil opvallen. Voor beginnende ondernemers hebben wij bijvoorbeeld een handig Starterspakket ontwikkeld met logo, huisstijl, flyer en briefpapier. Via een klantportaal kan je inloggen, zo heb je altijd de laatste versies en ben je nooit meer bestanden kwijt.”

Krista Peeters Design zorgt voor een leuke, vlotte, frisse, kleurrijke uitstraling. Dit doen zij op een laagdrempelige, creatieve, vrolijke en voor elke ondernemer of organisatie bereikbare manier.

Meer informatie over Krista Peeters Design is te vinden op www.kristapeeters.nl

advertentie
advertentie