Overal lagen brokstukken. Een motorfiets en twee auto's raakten beschadigd. De motorrijder werd naar het ziekenhuis gebracht.
Overal lagen brokstukken. Een motorfiets en twee auto's raakten beschadigd. De motorrijder werd naar het ziekenhuis gebracht. Eempers

Motorrijder in Soest gewond bij gecompliceerd ongeluk

31 mei 2021 om 17:29 Ongeval

SOEST Bij een gecompliceerd verkeersongeluk op de Torenstraat is maandagmiddag een motorrijder gewond geraakt. Hij werd van achteren aangereden door een personenauto. Het slachtoffer werd met onbekend letsel met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Wat precies de oorzaak van de aanrijding was, is niet duidelijk. De politie verrichtte langdurig onderzoek en legde de situatie fotografisch vanuit verschillende hoeken en in detail vast. 

Bij het ongeluk waren behalve de motorrijder twee auto’s betrokken die in tegenovergestelde richting reden. Beide auto’s kregen aanzienlijke schade, evenals de motor. Brokstukken lagen over de weg verspreid.

Gedurende de afhandeling van het incident werd het verkeer in beide richtingen omgeleid via de Neerweg en de Kerkstraat. 

advertentie
advertentie