Van Ellen Slaapspecialist is verhuisd naar de Van Weedestraat 25, aan de ander kant van de winkelstraat waar het voorheen was gevestigd.
Van Ellen Slaapspecialist is verhuisd naar de Van Weedestraat 25, aan de ander kant van de winkelstraat waar het voorheen was gevestigd. Peter Beijer

Nieuwe Slaapspecialist Van Ellen biedt meer

19 mei 2021 om 10:00 Zakelijk

SOEST Bedden, kussens, matrassen, bedbodems en beddengoed zover het oog reikt. De verhuizing van Slaapspecialist Van Ellen naar de overkant van de Van Weedestraat heeft niet alleen meer vierkante meters opgeleverd (van 400 naar 600 vierkante meter). De nieuwe omgeving is gelijkvloers, overzichtelijker en biedt meer ruimte voor het tentoonstellen van de nieuwste matrassen en bedden.

,,Kom gerust eens bij ons binnen. Het mag gelukkig weer”, vertelt eigenaar Thierry van Ellen. ,,Wij hebben diverse producten die de kwaliteit van uw slaap aanzienlijk kunnen verhogen en dat hoeft niet eens direct veel geld te kosten. Bijvoorbeeld een hoofdkussen van Comforel. Voor de prijs van 49,00 euro krijgt u één exemplaar extra.”

EXTRA ,,Een latex hoofdkussen met ergonomische ondersteuning is bij ons al voor 79,00 euro te verkrijgen en ja, ook dan krijgt u één exemplaar extra”, vervolgt Ellen. ,,Wij geven graag advies bij de aanschaf van een nieuw bed of het vervangen van een matras. Houdt bij de aanschaf van een bed en matras rekening met uw gewicht en lengte. U moet er bijvoorbeeld rekening mee houden dat u een bed nodig heeft dat vijftien centimeter langer is dan uzelf.”

,,De volgende matrassen hebben wij in allerlei soorten en maten in ons assortiment. Een matras is maatwerk. Wij garanderen dat wij voor u de juiste maat hebben zodat u gezond kunt slapen en uitgerust wakker wordt.”

POCKETVERING ,,Dit is een matras met ‘pockets’. De stalen -tonvormige veren- zijn afzonderlijk verpakt in zakjes synthetisch materiaal. Omdat alle veertjes, in zakjes, los verpakt zijn kan ieder veertje onafhankelijk bewegen zodra er tegendruk ontstaat, dit zorgt voor comfort. Alle pockets worden omsloten door een rand van schuim om ervoor te zorgen dat alle pocketveren bij elkaar gehouden worden.”

TRAAGSCHUIM ,,Traagschuim wordt zacht wanneer het door de lichaamstemperatuur verwarmd wordt. Het matras vormt n,zich aar uw lichaam. Zo ligt u in een in perfect passende mal, zonder drukpunten.”

KOUDSCHUIM ,,Koudschuimmatrassen kenmerken zich door een open celstructuur. Hierdoor ventileert dit soort matrassen erg goed en wordt transpiratievocht uitstekend afgevoerd. Door de goede ventilatie zijn deze matrassen uitstekend geschikt voor mensen die het snel warm hebben in bed.”

LATEX ,,Dit type matras heeft een kern van latex (rubber). De eigenschap van latex is veerkracht en daardoor biedt het goede ondersteuning. Latex is rekbaar en flexibel. Latex matrassen zijn populair bij mensen die het in bed snel te fris vinden. In onze winkel hebben wij matrassen van onder meer Eastborn, Mline en Seasons van Mahoton Slaapsystemen. Kom in onze nieuwe winkel en laat u informeren over deze en nog veel meer mooie slaapproducten.”

Door Peter Beijer

advertentie
advertentie