Afbeelding
Jaap van den Broek

Burgemeester en wethouders nodigen Soesters uit voor een wandeling

10 mei 2021 om 12:38 Politiek

SOEST Nu het door de coronamaatregelen lastig is ontmoetingen te organiseren, komt het Soester college naar inwoners van de gemeente toe. Geïnteresseerden kunnen vanaf maandag namelijk met de burgemeester of een van de wethouders gaan wandelen. Tijdens deze wandelingen kunnen inwoners het hebben over onderwerpen die hen raken of ideeën die bij hen leven. 

,,Het is onze wens om in Soest steeds meer samen met de inwoners te doen. Daarvoor is persoonlijk contact belangrijk”, zegt burgemeester Rob Metz. ,,Tijdens de wandelingen horen we graag welke ideeën en vragen er leven bij inwoners. Iedereen is welkom om zich aan te melden voor een wandeling.”

Inwoners die interesse hebben, kunnen zich aanmelden bij Marilyn Limon (bestuurssecretariaat), via 035-6093217 of M.Limon@soest.nl. Bij de aanmelding dient aangegeven te worden waarover het gesprek zal gaan. De gemeente plant dan een afspraak in met de betreffende wethouder of de burgemeester. De wandelingen starten op het gemeentehuis of thuis bij de inwoner en vinden op gepaste afstand plaats. 

advertentie
advertentie