De SWOS hoopt een kleurrijke collage te kunnen maken van alle inzendingen.
De SWOS hoopt een kleurrijke collage te kunnen maken van alle inzendingen. Eigen foto

SWOS: ‘Maak je eigen oranje foto van Koningsdag’

22 april 2021 om 11:34 Overig

SOEST De Stichting Welzijn Ouderen Soest (SWOS) roept iedereen op een leuke ‘oranjefoto’ van Koningsdag te maken. Die kan dan naar de stichting worden gemaild, waarna er een collage van wordt gemaakt voor plaatsing op bijvoorbeeld Facebook. 

De PR-commissie van de SWOS heeft de medewerkers van de stichting gevraagd zichzelf op de foto te zetten en deze te delen. Het resultaat is op bijgevoegde collage te zien. De medewerkers hebben inmiddels klanten, deelnemers, bezoekers en vrijwilligers gevraagd hetzelfde te doen. Ook collega’s van andere instellingen zijn benaderd.

Met deze actie hoopt de SWOS wat meer kleur te brengen in coronatijd. ,,Maak ook een selfie van uzelf met iets ‘oranjerigs’ of in ‘rood-wit-blauw’ in het kader van Koningsdag of laat u op de kiek zetten net als de medewerkers van de SWOS”, aldus een woordvoerster.

Foto’s kunnen worden gemaild naar:  info@swos.nl De SWOS maakte van de inzendingen een kleurrijke collage en plaatst die op internet én als het goed krijgt de Soester Courant het resultaat ook aangeleverd.

De SWOS-woordvoerster: ,,We wensen iedereen een mooie Koningsdag. Proost!”

advertentie
advertentie