Foto ter illustratie van kinderopvang bij Topkids dat nu onder SKO valt.
Foto ter illustratie van kinderopvang bij Topkids dat nu onder SKO valt. SKO

KinderopvangorganisatieTopkids verder onder SKO

12 april 2021 om 16:41 Maatschappelijk

SOEST Kinderopvangorganisatie Topkids uit Soest en omgeving is per 1 april onderdeel geworden van Samenwerkende Kinderopvang. Topkids bestaat sinds 2010 en heeft huiselijkheid, flexibiliteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan. In tien jaar tijd is Topkids uitgegroeid van één kleinschalige locatie tot de twaalf locaties die er nu zijn. In de zomer worden er nog twee nieuwe locaties geopend.

 Voor de circa tachtig medewerkers, de kinderen en de ouders verandert er voorlopig weinig, stelt SKO. ,,Vooral in de backoffice zal nauw worden samengewerkt met twee andere labels die samen onder de directie van Ruby Hensen vallen: Small Society en Speel-Inn. De rest van het jaar wordt er vooral de tijd genomen om elkaar als aangesloten organisaties te leren kennen. Het gemeenschappelijke doel is het verder bouwen aan een gezonde organisatie, waarin de beste kwaliteit voor kinderen centraal staat. Door de samenwerking tussen de labels te vergroten vullen we elkaar aan en leren we van elkaar.”

GROEIEN Samenwerkende Kinderopvang (SKO) bundelt de eigenheid van kleine en middelgrote kinderopvangorganisaties met de kracht van een grote organisatie, aldus de leiding. ,,Kinderopvangorganisaties kunnen groeien en toch ‘klein’ blijven. Met klein bedoelen we dat we de verbondenheid en betrokkenheid tussen de organisatie, medewerkers, ouders en kinderen willen blijven koesteren. We investeren in de groei van de locaties en de ontwikkeling van medewerkers. Omdat deze visie helemaal bij Topkids past was de keuze voor SKO dan ook een hele logische.”

advertentie
advertentie