Van Ellen Slaapspecialist gaat eind deze maand van de Van Weedestraat 16 naar de Van Weedestraat 25.
Van Ellen Slaapspecialist gaat eind deze maand van de Van Weedestraat 16 naar de Van Weedestraat 25. Peter Beijer

Slaapspecialist Van Ellen verhuist naar overkant Van Weedestraat

7 april 2021 om 10:00 Zakelijk

SOEST In 2019 startte Thierry van Ellen zijn Slaapspecialist Van Ellen aan de Van Weedestraat 16 in Soest. De beddenspeciaalzaak in Soestdijk beschikt daar over een vloeroppervlakte van 400 vierkante meter aan matrassen en bedbodems, voor elke prijsklasse.

Het succes van de winkel vroeg om meer vierkante meters. Die heeft Thierry gevonden. De nieuwe locatie is letterlijk op een steenworp afstand, namelijk aan de overkant. Vanaf 26 april is Slaapspecialist Van Ellen te vinden aan de Van Weedestraat 25.

Thierry is blij met de nieuwe en ruimere opzet van zijn slaapwinkel. ,,In korte tijd hebben wij een vast en trouw klantenpubliek opgebouwd. Onze klanten waarderen onze vakkennis over kwalitatief goed slapen en dat goede nieuws wordt verder verteld. Klanten uit de wijde regio weten ons te vinden. Wij hebben nu een ruimere winkel, alles gelijkvloers met 600 vierkante meter aan oppervlakte.”

NOODZAAK Een ideale winkel dus om, op afspraak, veilig en coronaproof te winkelen. ,,Laat je bij ons informeren over de noodzaak van gezond slapen”, nodigt Thierry vriendelijk uit. ,,Als je wakker wordt met pijn in je rug of nog steeds moe bent dan is dat een goede indicatie dat je lichaam niet de juiste steun krijgt tijdens de slaap. Is het matras ouder dan acht jaar? Voel je oneffenheden? Dan is het wellicht tijd voor een nieuw matras.”

Ik wil de klant laten zien, voelen en beleven wat we in onze winkel aanbieden

THUIS Is er nog altijd twijfel of het huidige matras nog wel het juiste is dan kunnen de specialisten van Van Ellen thuis de situatie beoordelen. ,,Geheel objectief en uiteraard met inachtneming van de coronaregels, bekijken wij bij onze klant thuis of zijn matras nog wel geschikt is voor een kwalitatief goede slaap.”

Is het echt tijd voor een nieuw matras dan zijn er nog diverse factoren van toepassing voor het maken van de juiste keuze. ,,Het beste matras is er een die zich weet aan te passen aan het lichaam. Aangezien iedereen een andere lichaamsbouw heeft, andere wensen en misschien lichamelijke klachten, is het onmogelijk om één matras te adviseren waarop iedereen goed ligt.”

AFSPRAAK Bij een afspraak kan een van de medewerkers van Van Ellen de klant de verschillen laten voelen tussen de diverse matrassen. ,,Ik wil de klant laten zien, voelen en beleven wat we aanbieden,” zegt Thierry. ,,De mogelijkheden zijn divers, zo zijn er ook tweepersoonsmatrassen te vinden zijn die voor beide partners geschikt zijn. Bovendien bestaan er de zogenaamde partnermatrassen. Daarbij zijn het uiterlijk en de hoogte aan beide zijdes hetzelfde, maar de binnenkant is aan elke kant verschillend. Maak een afspraak en kom op bezoek. Dat is het gelijk een mooi moment om onze nieuwe winkel te bezoeken.”

Door Peter Beijer

advertentie
advertentie