Foto: v.l.n.r. Maarten Frazer (Operationeel manager Optisport), Barbara Schaapsmeerders (Locatiemanager
Optisport) en Wethouder Harrie Dijkhuizen.
Foto: v.l.n.r. Maarten Frazer (Operationeel manager Optisport), Barbara Schaapsmeerders (Locatiemanager Optisport) en Wethouder Harrie Dijkhuizen. Gemeente Soest

Verlenging samenwerking met Optisport

31 maart 2021 om 10:52 Politiek

SOEST Het college van burgemeesters en wethouders heeft afgelopen november besloten om het aflopende contract met Optisport voor de exploitatie van het gemeentelijk zwem- en sportcomplex aan de Dalweg in Soest met drie jaar te verlengen. Op maandag 22 maart vond de verlenging van de samenwerking op een symbolische manier plaats.

Gemeente Soest is de eigenaar van het zwem- en sportcomplex aan de Dalweg en verhuurt het aan Optisport die het op zijn beurt exploiteert. Onderdeel van dit sportcomplex is onder andere een zwembad, een sporthal, een kinderopvang en fysiotherapie. De gemeente is tevreden over de wijze waarop Optisport de exploitatie voert. ,,Met de aankomende bouw van een nieuwe sporthal aan het huidige sportcomplex is het tevens fijn om met Optisport door te gaan. Zij zijn bekend met de exploitatie en met hun kennis en expertise van het gebouw en de gebruikers zijn zij van waarde om de bouwperiode goed door te komen”, aldus de gemeente.

Wethouder Harrie Dijkhuizen: ,,Ik ben blij dat wij de samenwerking met Optisport voor de komende jaren kunnen continueren. Optisport is al jaren een goede partner van ons. We zijn blij dat de zwemlessen voor kinderen inmiddels weer gestart zijn en we zien uit naar het moment waarop alle sportverenigingen en inwoners weer gebruik kunnen maken van de faciliteiten van Optisport.”

OPTISPORT ,,Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Er is afgelopen twee jaar veel aandacht besteed aan de communicatie, schoonmaak en onderhoud van de Sportboulevard, dit heeft een positieve uitwerking richting al onze gasten. De medewerkers en leidinggevenden zijn trots op de verlenging en kunnen niet wachten om in de toekomstige locatie te mogen werken”, aldus Barbara Schaapsmeerders en Maarten Frazer van Optisport.

advertentie
advertentie