De warme, donkerbruine stem van Floris Aukema zorgt voor een gemoedelijke rust.
De warme, donkerbruine stem van Floris Aukema zorgt voor een gemoedelijke rust. Rebalancing

Rebalancing gaat op zoek naar taal en wijsheid van lichaam

25 maart 2021 om 14:29 Zakelijk

BAARN/SOEST De warme, donkerbruine stem van Floris Aukema zorgt voor een gemoedelijke rust. Zijn stemgeluid past perfect bij rebalancing. Dat betekent overigens niet dat Floris met zijn cliënt praatsessies aangaat. Hij legt uit wat rebalancing kan betekenen.

,,Ik ben geen behandelaar, maar een begeleider. Mijn begeleiding bestaat er uit om je ruimte te laten maken voor jouw gevoel, zonder dat je iets moet. Dus niet ‘het moet anders’ of ‘je moet het loslaten’. Als er iets knelt, geestelijk of fysiek, dan mag dat zich kenbaar maken. Door op een niet-mentale manier (het is geen praat-therapie) contact te maken met ‘wat er is’ kan er iets veranderen. Verstarring maakt plaats voor ontspanning, inzicht en ruimte om vrijer te leven. In die ruimte zijn emoties welkom. Iets dat nooit heeft mogen leven, bijvoorbeeld spanningen door een gebeurtenis uit het verleden, krijgt nu de mogelijkheid naar buiten te komen.”

Ik ben er voor mensen die een persoonlijk proces aangaan. Het is namelijk zo dat jouw lichaam ‘weet’ wat er speelt in jouw leven. We gaan op zoek naar de taal en de wijsheid van jouw lichaam door middel van aandacht, strekkingen en aanraking. Wanneer je contact maakt met deze wijsheid kan er iets veranderen, transformeren. We gaan een proces in van zelfonderzoek om helder te krijgen wat je wilt, wat eventueel je behoefte is, of wat je niet wilt, wat je grenzen zijn en om hierover te communiceren. Een speelse vorm kan je uitnodigen om je plezier te volgen.”

Rebalancing is ondersteunend voor mensen die kampen met een fysieke klacht of gedachten hebben over een gevoel, emotie, verlangen of vraag. ,,Het kan zijn dat de ingang heel duidelijk is maar het kan ook vaag zijn, of dat je het niet precies weet. Ik ben er om je op weg te helpen om helderheid en inzicht te krijgen in wat ‘ingewikkeld’ is en waar verwarring op zit.”

Rebalancing, Floris Aukema, Colenso 78, 3761 GJ  SOEST, tel: 035-6021447, mobiel: 06-4472051, www.florisaukema.nl

advertentie
advertentie