Weiland met bomen en ochtendzon
Weiland met bomen en ochtendzon L. vd Molen

Tijdelijk gratis stresscan - om burnout en overspannenheid te voorkomen

18 maart 2021 om 15:45 Lokaal Deel je nieuws

De groei van het aantal mensen met overspannenheid en burn-out is bijna nog alarmerender dan corona. Coach Louis van der Molen heeft daarom tijdelijk een gratis stress- en valkuilenscan beschikbaar, die helder maakt hoe hoog iemands stressniveau is. Op basis daarvan kunnen er direct praktische stappen worden gezet om overspannenheid en burn-out te voorkomen. 

Vroeger was het leven simpeler. De prioriteit was eten, veiligheid en gezondheid. Nu hebben velen er nog 100 prioriteiten naast zoals de bucketlist, een topcarrière, die liefdevolle relatie, dát huis, alle seizoenen van een Netflix-serie etc. Als één of meer van die doelen niet snel gehaald worden, geeft dat een pijnlijk gevoel. Vooral omdat we via de media zien dat het wel kan. Dit is een van de belangrijkste oorzaken van de burn-out crisis onder volwassenen. Veel artsen bevestigen het risico van alle moderne prikkelstromen die de persoonlijke ambitiedruk, keuzestress en werkdruk verhogen. 

Het aanpassen van je werk- en levensstijl volgens de anti-stress regels levert jou duurzamer geluk, gezondheid en rust op. Misschien is jouw stressniveau ook wel te hoog. Wil je daar goed inzicht in krijgen? En ben je werknemer of mantelzorger? Stuur dan even een appje naar 0622149566 of neem contact op via www.thecoachwalk.nl. Wacht niet te lang want er is maar beperkte beschikbaarheid.

advertentie
advertentie