De klasgenoten uit de periode 1962-'66 van de Kerkebuurt Mulo.
De klasgenoten uit de periode 1962-'66 van de Kerkebuurt Mulo. Eigen foto

Gezocht: klasgenoten leergang 1962-’66 van Kerkebuurt Mulo

17 maart 2021 om 07:00 Mensen

SOEST Een meisje en twee jongens van de legendarische Kerkebuurt Ulo zijn op zoek naar oud-klasgenoten. Het gaat om de derdeklassers uit het schooljaar 1964-’65.

Ze hebben inmiddels al aardig wat oud-klasgenoten opgespoord, maar nog niet iedereen en het is wel het streven om alle jaargenoten uit de leergang 1962-’66 weer bij elkaar te krijgen, zodra dat weer kan.

De initiatiefnemers: ,,Welke weg zijn wij allen opgegaan na onze middelbare schooltijd. Hoe gaat het met ons? Wij zijn 70 plus en wie speelden een rol in ons leven en hoe gaat het nu met ze? Terugkijkend was de derde klas van de Mulo voor ons een hoogtepunt. Het begon in de winter van 1963. Mede dankzij de komst van meester Adrie Gaasbeek! De Mulo, langs de spoorlijn achter de Gouden Ploeg, was een ingeslapen schooltje. Gaasbeek maakte dat we persoonlijk betrokken raakten bij wat er gebeurde. In de les en vooral daarbuiten.”

Feestjes, een koor en West Side Story, allerlei herinneringen komen boven bij de oud-klasgenoten die elkaar al hebben gevonden en zo nu en dan contact met elkaar hebben. De schoolreis naar Terschelling was een belevenis, vinden ze. ,,Wij leerden elkaar kennen en wij kwamen niet naar school omdat we door de werkverschaffing waren gestuurd, zoals Loekie Reurink dat zo treffend verwoordde. Hoe gaat het nu met onze dierbare klasgenoten en dan speciaal van de 3e klas schooljaar ’64-’65? Van de meesten zijn we op de hoogte en waar mogelijk hebben we contact.”

Deze personen worden nog gezocht: Fred de Boer, Fred van Dijk, Irma de Goede, Mariëtte Klaassen, Dick Kuiper, Yvonne van Laar, Martin Martens, Loekie Reurink, Reina Visscher en Harry Woudstra.

Zij kunnen zich aanmelden via: onzemulo@ziggo.nl. Wie deze mensen kent, wordt verzocht deze oproep bij hen bekend te maken.

advertentie
advertentie