Logo NFTK
Logo NFTK NFTK

Nationaal Fonds tegen Kanker verdubbelt de donaties aan het Toon Hermans Huis Amersfoort

6 maart 2021 om 12:30 Lokaal Deel je nieuws

Het Toon Hermans Huis Amersfoort krijgt van iedere euro die wordt gesponsord voor de Lock-up actie op 25 en 26 maart a.s., €1 van het nationaal Fonds tegen kanker, met een maximum van €10.000,-

Er kan nu al gedoneerd worden! Het is van belang dat de donatie wordt overgemaakt op een speciaal rekeningnummer onder vermelding van THHA: IBAN NL 36 INGB 0008 0758 83 t.n.v. St. Nationaal Fonds tegen Kanker.

SAMEN STERKER

Het Nationaal Fonds tegen Kanker (NFtK) zet zich in voor een Langer Beter Leven van mensen met kanker. Dat doen zij door een bijdrage te leveren aan zorg waarbij er, na de diagnose kanker, ook aandacht is voor voeding, bewegen en welzijn. Onder welzijn verstaan wij met name psychosociale hulp. De hulp zoals die onder andere door inloophuizen wordt aangeboden aan hun gasten (mensen die kanker hebben of hebben gehad en hun naasten). Zij dragen bij aan patiëntgerichte projecten waar aandacht is voor deze onderwerpen. Om dat te stimuleren hebben zij de Samen Sterker donatieverdubbelaar in het leven geroepen.

De Lock-Up actie van het THHA voldoet aan alle voorwaarden en komt daarmee in aanmerking voor de verdubbellaar. Wilt u behulpzaam zijn, doneer nu op bovengenoemd bankrekeningnummer. Ieder bedrag is goed, het Nationaal Fonds tegen kanker verdubbelt het.

Voor vragen mail Annemarieke Blancke (transitie manager THHA) annemarieke.blancke@thha.nl

advertentie
advertentie