De studenten doen zelf ook mee met de challange. (Links boven: Bram Hanraads, Rechts boven: Cornee Ijssennagger, Links onder: Kirsten Wierda, Rechts onder: Sonja Wijnia
De studenten doen zelf ook mee met de challange. (Links boven: Bram Hanraads, Rechts boven: Cornee Ijssennagger, Links onder: Kirsten Wierda, Rechts onder: Sonja Wijnia De studenten zelf

4 studenten komen in actie voor KWF met #catch_the_egg!

3 maart 2021 om 18:48 Algemeen Deel je nieuws

Als opdracht voor hun opleiding aan de Calo in Zwolle zamelen vier studenten (Bram Hanraads 17 jaar, Cornee Ijssennagger 20 jaar, Sonja Wijnia 20 jaar en Kirsten Wierda 18 jaar)zoveel mogelijk geld in voor het goede doel. Doormiddel van een zelfbedachte challenge willen zij de KWF Kankerbestrijding ondersteunen. De challenge houdt in dat je een eitje omhoog gooit en ondertussen een trucje doet. Dit mag van alles zijn. Hoe spannender, uitdagender en gekker, hoe leuker! Van een rondje draaien tot aan een koprol, het kan allemaal. 

Vervolgens nomineer je vier anderen die je de uitdaging ook laat doen. Tot slot doe je een donatie aan het goede doel. De actiepagina voor deze challenge vind je op het Instagram account @chatch_the_egg!

Van de vele goede doelen is de KWF Kankerbestrijding gekozen, omdat 1 op de 3 mensen ooit de diagnose krijgt. Bijna iedereen kent wel iemand in zijn of haar omgeving die te maken heeft of heeft gehad met deze ziekte. Met het geld dat wordt opgehaald kan er nog meer onderzoek gedaan worden om de ziekte te bestrijden en om patiënten de juiste zorg te kunnen bieden voor de bijwerkingen van behandelingen en de gevolgen ervan. Kortom, alle kleine beetjes helpen!

U helpt toch ook mee! Neem een kijkje op @catch_the_egg voor inspiratie van de challenge en doneer!

Wilt u doneren aan het goede doel kan dat via deze link. Het geld gaat direct naar KWF en zal dus niet worden gemisbruikt door de studenten.

https://acties.kwf.nl/fundraisers/bramhanraads

#KWF #helpookmee #catch_the_egg 

advertentie
advertentie