Gemeenteraadslid GroenLinks Elske ter Beek-Suijkerbuijk
Gemeenteraadslid GroenLinks Elske ter Beek-Suijkerbuijk GroenLinks Soest Soesterberg

Loop mee met Klimaatmars Soest

28 februari 2021 om 18:04 Lokaal Deel je nieuws

Elske ter Beek-Suijkerbuijk, gemeenteraadslid van GroenLinks Soest Soesterberg, "zondag 14 maart zou er een grote klimaatmars zijn in Amsterdam. Vanwege corona kunnen we nu niet massaal de straat op. Maar dat houdt ons niet tegen de straat op te gaan voor een beter klimaat!"

Tussen 4 en 14 maart loopt GroenLinks in Soest op verschillende dagen en verschillende plekken de klimaatmars. Als een estafette neemt iedere deelnemer aan deze klimaatmars een aantal kilometers voor zijn rekening. Met elkaar willen we het aantal kilometers lopen van de Soester Engh naar de Dam.

Elske: "we hopen dat zoveel mogelijk Soesters mee willen doen en nodigen iedereen uit een paar kilometer naar de Dam te adopteren. Met het adopteren van een kilometer(s) van Soest naar de Dam zijn we toch samen de straat op".

Wil je ook een kilometer (s) adopteren van de Soester Engh naar de Dam? Meld je dan aan bij smitrosalie@gmail.com. Loop je kilometer(s) op de plek waar jij graag wandelt tussen 4 en 14 maart en maak een foto van je klimaatmars. Het is leuk als je ook een (protest)bord maakt met je boodschap zoals je dat ook bij een demonstratie zou doen. Je kunt je foto's plaatsen op de Facebook pagina van GroenLinks Soest Soesterberg en natuurlijk je eigen social media.

advertentie
advertentie