Wie o wie helpt Boaz aan zijn step terug?
Wie o wie helpt Boaz aan zijn step terug? Eigen foto

Wie weet waar de zwart-rode step van Boaz is gebleven?

12 februari 2021 om 07:30 Overig

SOEST Toch wel een drama in een Soester gezin. De step van de zoon is verdwenen, toen de familie eventjes de Korte Duinen was ingelopen. Bij terugkomst was het voertuig nergens meer te vinden.

Dat gebeurde alweer op dinsdag 29 december. De gedupeerde jonge Soester heeft een tekening van de step gemaakt en er een oproep bij geschreven. Daarvan heeft hij enkele exemplaren opgehangen in de omgeving van de plaats van verdwijning. ,,Hoi, ik ben Boaz en dit is mijn step. Ik ben hem dinsdag 29 december hier vlakbij kwijtgeraakt en ik wil hem graag terug”, schrijft hij.

Tijdens een wandeling wilde het gezin even de Korte Duinen in. De zoon parkeerde zijn step tegen een boom, langs het fietspad aan de zuidkant van de duinen, niet ver van de parkeerplaats op het voormalige Zonngeloren-terrein dat is teruggegeven aan de natuur. ,,Er tegenover staan een bankje en een prullenbak”, zegt de moeder.

Het deck van de step is zwart, het frame is voor een deel rood van kleur. Boaz hoopt dat iemand de step heeft gevonden en anders in elk geval wil terugbrengen. 

Wie iets weet of de step heeft gezien, kan bellen naar 06-50240104.

advertentie
advertentie