Sponzen? Honden aan de lijn!

10 mei 2018 om 08:33 lokaal Deel je nieuws

Beste mensen,

Ik, als hondenbezitter, wil hier graag even op reageren.

Er zijn steeds minder plekken waar de trouwe viervoeter vrij los mag lopen. Het lijkt wel of er steeds meer haat / ergenis komt maar dat je als "volwassen" mens zo laag kunt zinken om sponzen neer te leggen, duidelijk bewust van het feit dat honden hieraan kunnen sterven, gaat wel erg ver, en dan zou ik niet als beloning de losloop gebieden gaan afschaffen. Ik zal verder niet doorgaan op wat ik dan wel zou doen...

En hondenpoep? De vogels smullen ervan! In poep van dieren die granen eten, zitten vaak nog onverteerde granen. Vogels zijn dol op dergelijke drollen. En zo werkt het op deze aarde, mooi toch? En toch zie je bijna elke hondenbezitter lopen met een zakje, zo netjes hè, om de behoefte van zijn/haar hond even op te ruimen. Dat zie ik de kattenbezitters overigens niet doen. Die scheiten en pissen overal en mogen ook overal los rond lopen. En dan die paarden...och och, regelmatig liggen de fietspaden bezaaid met die afgrijselijk grote klonten stront, waar menig vlieg dan weer verzot op is.

Je ziet, we moeten leren samenleven, lastig hè? Maar nee, haal alsjeblieft niet de losloop gebieden weg...Sterker nog, maak een aantal gebieden alleen voor honden! Kunnen de wandelaars/moutainbikers/harlopers en andere zeikers in een eigen bos elkaar ergeren. ;)

Met vriendelijke poot,
Claudia

advertentie
advertentie