Daphne
Daphne Richard Beukelaar

DAPR opent haar kledingatelier gericht op mensen met een beperking in het voormalig Militair Luchtvaartmuseum in Soesterberg, Kamp van Z

8 mei 2018 om 07:10 lokaal Deel je nieuws

Zeist – Kleermaakster en ontwerpster Daphne de Ruijter opent 26 mei haar maatwerkatelier van broekenmerk DAPR pants. Ze biedt hiermee een oplossing voor mensen die moeite ervaren met het aan- en uittrekken van kleding, als gevolg van ALS, Parkinson, MS, Hersenbloeding of anders. DAPR pants is meer dan een kledingstuk, het geeft vrijheid.


Op 26 mei viert ze tussen 13:00 en 16:00 de opening en bent u van harte welkom om een kijkje te nemen, kennis te maken en zien wat voor kleding er gemaakt kan worden. Er is voldoende gratis parkeerplaats voor de deur en het pand is rolstoeltoegankelijk.

Het adres voor de navigatie is: Kamp van Zeist 2, Soesterberg

Daphne wil met DAPR pants mensen vrijheid geven en het leven mooier en makkelijker maken. De pantalons zijn gericht op stijl en comfort en op maat gemaakt. Het materiaal voelt prettig aan de huid en is duurzaam in gebruik. Pasvorm en nette afwerking zijn erg belangrijk, alleen het beste is goed genoeg. Daphne vindt het belangrijk dat u echt geholpen bent met de kledingstukken, daar wordt veel tijd en aandacht aan besteedt. Daphne komt langs op locatie door heel Nederland, dan wel thuis of instelling. Afspreken in het atelier is ook mogelijk, via de website kunt u de mogelijkheden bekijken: www.daprpants.com

Daphne is als maatcoupeuse begonnen en gaandeweg ontstond de vraag om een kledingstuk op maat te maken voor mensen met een beperking. Het aantrekken van een broek bleek een terugkerend probleem.  Samen met ergotherapeuten en diverse ervaringsdeskundigen is DAPR pants ontwikkeld.

Meer informatie vind je op:  daphne@daprpants.com | www.daprpants.com | www.facebook.com/volgdapr  

client
verzorging + client
Daphne + client
Daphne
advertentie
advertentie