Miss Teen of Utrecht 2018 Demy en Kyara Balk (16) a.s. zaterdag 5 mei live op de radio!

30 april 2018 om 16:07 lokaal Deel je nieuws

De tweelingzusjes Demy en Kyara Balk uit Soest welk toebehoren tot de laatste 15 mooiste meiden van de provincie Utrecht en strijden om de titel Miss Teen of Utrecht 2018 zijn a.s. zaterdag 5 mei vanaf 09:30 uur live te beluisteren in het programma Eemlands Hart gepresenteerd door Marco van der Pol bij EVA op 105.2 FM.

Op weg naar de finale die op zondag 27 mei in Theater de Lampegiet te Veenendaal zal plaatsvinden zijn Demy en Kyara volop in training middels een fotoshoot, bootcamp, catwalktraining, danslessen en het verzamelen van stemmen op hun foto. Deze stemmen tellen uiteindelijk voor 20% mee in het eindoordeel van de deskundige jury.

De foto's van de meiden kan je vinden via http://missbeautynetherlands.com/finalisten-utrecht-2018/

Stemmen kan door te SMS-en; Poll Utrecht Demy naar 3010 en Poll Utrecht Kyara naar 3010.

Demy en Kyara zijn al diverse keren in het nieuws geweest, waaronder bij TV Soest;

https://www.youtube.com/watch?v=CUW3XfBUTnw

Buiten voorgenoemde activiteiten zetten ze zich intensief in voor de LINDA.foundation; het goede doel van Linda de Mol en het tijdschrift LINDA. De stichting is bestemd voor ouders met kinderen die in financiële nood verkeren. Samen met zoveel mogelijk donateurs willen ze meer begrip en vooral positieve actie creëren voor gezinnen met kinderen in Nederland die het financieel zwaar hebben.

Doneren kan bij Demy; https://www.actievoorlindafoundation.nl/actie/demy-balk?utm_campaign=website&utm_content=joined_team&utm_medium=email&utm_source=sendgrid

Doneren kan bij Kyara; https://www.actievoorlindafoundation.nl/actie/kyara-balk

Steun ze door je stem op ze uit te brengen! Meerdere keren is mogelijk en steun de LINDA.foundation door te doneren!

 

 

advertentie
advertentie