Kinderen gaan met hun lekkers naar de klas.
Kinderen gaan met hun lekkers naar de klas. Wendy Bos

Kerst Food Festival op 2e Van der Huchtschool

17 december 2020 om 11:38 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Win-win voor horeca en school!

De kerstviering zoals de kinderen van de 2e van der Huchtschool gewend zijn, kon dit jaar niet door gaan in verband met de corona-regels. De meesters en juffen hadden daarom een geweldig alternatief bedacht. Dit plan steunde daarbij ook nog de lokale horeca. 

Groot was de schrik voor iedereen op maandag toen duidelijk werd dat de scholen toch nog zouden sluiten en nog wel op woensdag terwijl het Kerst Food Festival op donderdagmiddag plaats zou vinden.

Met snel schakelen en de inzet van alle betrokkenen, met vooral veel dank aan de Grand Café de Lindenhof, Eetcafe Centraal èn IJssalon Bemer kon het festijn toch nog dinsdagmiddag 15 december plaatsvinden. 

Veel kinderen waren prachtig aangekleed en ook de meesters en juffen droegen hun foute kersttrui of een mooie kerstoutfit. Voor iedereen was wat te drinken en een kerstkrans met chocola. Buiten konden de kinderen een keuze maken uit een lekkere tosti, een versgebakken wafel met slagroom en toppings of een broodje warme worst. De oudere kinderen gingen samen met een jonger kind naar de kraampjes en maakten hun keuze. Dat was heel mooi om te zien!

Voor alle kinderen was er tot slot een heerlijk ijsje van ijssalon Bemer.

Het was een zeer geslaagd Kerst Food Festival. Heel fijn dat we nog zo af konden sluiten voor de kerstvakantie en de periode van thuisonderwijs.

advertentie
advertentie