Go2Yoga studio Soest
Go2Yoga studio Soest Dolly de Kroon

Nieuw ballet-barre workouts bij Go2yoga

8 april 2018 om 23:22 Sport/sport Deel je nieuws

Go2Ballet biedt een uniek dagelijks aanbod, waarbij de ballet-barre als ondersteuning dient. De vier nieuwe lessoorten verschillen in intensiteit en focus. 

De Go2BALLET-BARRE workouts starten 7 dagen per week vanaf 16 april aanstaande. In mei gevolgd door lessen in Classical Ballet-Barre, de Dans Yoga Mix, de Modern-Dans Barre routine.

Kies bijvoorbeeld voor de intense 40 minuten Go2Ballet-Barre workout met opzwepende muziek. Deze stevige workout zorgt voor brandende spieren en re-shaped armen, benen, billen, core en meer! Optioneel is het gebruik van gewichten.

Of kies voor de beheersde oefeningen geïnspireerd op de Classical ballet-barre stijl. Of laat je verrassen in de Dans Yoga Mix les of de Modern-Dans Barre routine. Alle lessen zijn makkelijk mee te doen op je eigen niveau. De workouts van 40 of 45 minuten passen goed in een druk schema!

Alle lessen zijn geschikt voor volwassenen mannen en vrouwen en voor jongeren vanaf 14 jaar. Zowel beginners tot en met de ervaren sporter kunnen meedoen. Danservaring is niet nodig, wel lef!

Tijdens de speciale Open-huis-week vanaf 23 april 2018 kun je de intense Go2Ballet-Barre workout een week lang de lessen komen uitproberen. Zelfs op Koningsdag zijn de deuren in de ochtend open. Het online boeken van je les is wel verplicht. Wees er snel bij want er zijn 8 plekken per les beschikbaar. Uiteraard ben je ook welkom op andere data, voor of na de Open-huis-week. Kijk voor meer informatie: www.go2yoga.nl

advertentie
advertentie